Logické úrovne LCD-UC rozhranie

N

nscpl

Guest
Ahoj, ja som prepojenie zjednotenej komunikácie s LCD44780. Som jazdy LCD44780 na 5V je môj signál napätie (dátových liniek) musí byť 3,3? Môžem riadiť LCD44780 v 3,3? Čo je to Z + a Z-in LCD terminológiu? Vďaka Nikhil

[Quote = nscpl] Som rozhranie UC s LCD44780. Som jazdy LCD44780 na 5V je môj signál napätie (dátových liniek) musí byť 3,3? Môžem riadiť LCD44780 v 3,3? Čo je to Z + a Z-in LCD terminológiu? [/Quote] Pozrite sa na list modulu LCD. Ak je vstupné logické dolnej a hornej hranice je 2,5 V, 3,3 V, potom sa vaše rozhranie by malo fungovať. Kde vidíte Z + a Z-? Ak je na pinu 15 a 16, potom je LED podsvietenie dodávky kolíky. Na zdravie Ravi

V čom vidíte Z + a Z-? Ak je na pinu 15 a 16, potom je LED podsvietenie dodávky kolíky.
Súhlasím, ale môžete sa na displeji môže ukázať mierny. jednu sekundu, LCD displej napájanie = 5 V a stačí riadiť to cez 3,3 vodič ......... bude pracovať alebo LCD dodávky = 3,3 V a stačí riadiť to cez 3,3 vodiča ....... . nebude fungovať, plz jasné, že

[Quote = manish12] = LCD napájanie 5 V a stačí riadiť to cez 3,3 vodič ......... bude pracovať alebo LCD dodávky = 3,3 V a stačí riadiť to cez 3,3 vodiča ..... ... nebude fungovať [/quote] LCD modul nebude fungovať na 3,3 voltov. Treba> 4,5 voltov. Na zdravie Ravi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back