LNA diferenciál ako jeden skončil

C

ccw27

Guest
Som simulujúce diferenciál LNA ako jednostranne pripojením jedného z AC vstupu na zemi. Pri spustení Pnoise vidím hluku príspevok tranzistorov v ceste krajine AC. Ako je to možné?

Môžete použiť Balun nápad simulovať rozdiel LNA ako jediný skončil potom to bude len pracovať správne

Viac info: LNA sa v bežnom režime odmietnutia, alebo nie? Beriete diferenciálnej výstup alebo jeden koniec jeden? Hluk príspevok je relevantné alebo zanedbateľný? Mazza

Naozaj. Ak jeden vstup AC väzba k zemi, je rozdiel nadšení diferenciálnej signál a obyčajný spôsob signál o rovnakej amplitúde. Na jeden uzol, oba signály majú opačné fáze a navzájom vyrušia, na druhom uzle oba signály majú rovnakú fázu a pridať. Preto je lepšie použiť Balun oddeliť vplyv v bežnom režime a režime diferenciálnej signály.

Myslím, že by mali objasniť. Rád by som, aby sa predišlo nutnosti Balun tak pre LNA diferenciálnej vstup, mám pripojiť jeden vstup do krajiny AC zatiaľ čo druhý vstup je uzavreté na 50 ohmov. Z merania som zistil, že AC vstup uzemnený tiež musí byť pripojený k 50 ohmov získať správny zisk. Bez záťaže 50 ohmov mám zisk z rozdielu - 6 dB, s 50 ohmov dostanem teoretické Zisk diferenciálu - 3dB. Nejaké nápady, prečo som sa potrebujete pripojiť na zem AC vstup 50 ohmov?

Možno, že vaša AC uzemnenej vstup nie je správny. Ste si istá, že je AC uzemnený, alebo je to pravda krajiny?

Jedným zo vstupu LNA je obísť pomocou kondenzátora na zem, druhý uzavreté na 50 ohmov. Zisk je závislý na tom, či pridám 50 ohmov v sérii s blokovacou kondenzátor. Bez 50 ohmov vidím diferenciálnej zisk-6dB, s 50 ohmov vidím Diferenciálny zosilnenie-3dB.

Je mi ľúto, ale otázka, nie je jasné. V prvý príspevok hovoríte o simuláciu potom hovoríte merania. Mimochodom, to je normálne vidieť príspevku hluku z cesty krajín AC ak si v LNA jeden koniec diferenciálnej prevod. Hovoríte o simuláciu, alebo len i reálna meranie? Stačí pochopiť, ak by sme mali diskutovať o možné problémy z reálneho prostredia (OCB, uzemnenie ...), alebo z matematiky (simulácie) hľadiska. Mazza

Hovorím ako o simulácie a merania. Avšak nevidím to v korení simuláciu. Takže zisk a NF Zdá sa mení v závislosti na impedanciu pripojených na ceste zemi AC. Verím, že príčiny sú vzájomná indukčnosť, spojka medzi diferenčný vstupmi a non-ideálne krajiny. Ďalšie myšlienky na to?

Simulácie na úrovni: je nutné porovnať zisk vždy rovnakým spôsobom: od vstupnej port diferenciálnej výstup. Takže Predpokladá sa, že máte dobré zhody na vstupný port v oboch prípadoch (diferenciálne a RCA), ku ktorému sa pripájate Balun s pomere 1:2, ktoré vám umožnia ideálne tiché napätie 3 dB zisku na vstupe LNA, že nemáte Ak sa oprava GND jeden zo vstupov do jedného konca režimu. Meranie hladiny: Áno, môžete mať zlé uzemnenie nepoužitý vstup LNA (ak je to "posunie" Zisk je ovplyvnený). Tiež zlá Súhlasné krajiny vám môže dať zlé výsledky, ktoré sú menšie, s diferenciálnej štruktúry. Dúfam, že sa (konečne) to môže pomôcť. Mazza

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back