LMS-založené 2-vzorka predpovedať dĺžku 3

S

someone12345

Guest
Nazdar.

Ja som sa snaží riešiť domáce problémy v kurze s názvom Adaptive Signal Processing.
Som navrhnúť LMS-založené 2-vzorka predpovedať dĺžku 3.

Mám niekoľko otázok týkajúcich sa, že by bol rád, že som sa vás opýtať asi.

Čo sa skrýva pod pojmom "2-vzorka predpovedať",
tj "2-vzorka" časti.Predpovedať 2 vzoriek do budúcna?
?

Čo sa skrýva pod pojmom dĺžka?
Predpokladám, že je to v poriadkuA čo je to, že je založená LMS v porovnaní so "štandardné" jeden (ak existuje taká vec).

V učebnici som sa pomocou prispôsobovacích filtrov Teória by Haykin.

Vďaka všetkým.

Nazdar
U by mal vysvetliť viac, aj tak môže pomôcť pri ďalších.
Ale myslím, že môžeme predpovedať budúcnosť u vzorky 3 vzoriek dostala.
LMS založené znamená, že sa pokúsi predpovedať pokles koncentrácie Squre.je populárny zmysel.pretože koncentrácia námestie súvisiace s energiou.takže keď u využitia LMS, znamená to, že u odhadnúť (alebo u pokúsi odhadnúť) Ďalšia ukážka s minimálnym energitic chybu.

Ahoj, vďaka za odpoveď.

Myslel som to, ale dostal do ďalších problémov.

I'll stave výkon tu:

Citácia:

Navrhnúť LMS-založené 2-vzorka predpovedať dĺžku 3 a stochastického procesu s r_u (0) = 3, r_u (1) = 1, r_u (2) = 0,5, r_u (3) = r_u (4) = 0, tj d (n) = u (n 2).
Čo je w_o, J_min a J_ex (infinity), pokiaľ sú výpočty založené na MU = 1 / 5 * ľ_max?

Ahoj

môžete nájsť v knihe "štatistické digitálneho spracovania signálu a systému modelingby Hayes" v tomto fóre.stiahnuť, a vy zistíte, asi dopredu a dozadu a tiež predpoveď nájdete MATLAB zdrojové kódy pre LMS, NLMS (normalizovanej LMS) a RLS.

LMS je adative algoritmus, ktorý aktualizuje koeficienty FIR filtra (s dĺžkou L), ktoré stimating R (AUTOCORELLATION MATICA) a P CROSSCORELLATION ...).štandardným spôsobom, ako nájsť tieto koeficienty sú WIENER FILTER, ale je to zložitejšie, pretože s coomputional poradí M ^ 3, ale LMS má poradí M,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back