LM317T odstúpiť Voltage Regulator

M

mhamzah3

Guest
Stavím Step Down Voltage Regulator od 70V do 20V pomocou 2 LM317T čipu.Schéma dizajn je pripevnený tento post.

Mám problém dostať sa, keď som sa zaťaženie obvode s 0.3-0.5 zosilňovače, napätie je nestabilná, kde produkcia klesne z 19.85V-10V.

V liste údajov, maximálny prúd, ktorý možno vyvodiť z LM317T je 1,5, ale nie som schopný k tomu, že veľa prúdu.Maximálny prúdový odber je menej ako 200 mA pre dosiahnutie stabilné výstupné napätie.

Prosím pomôžte.

Vďaka
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Skontrolujte, či:

Či Vin - VOUTE <40 W na každý regulátor čip?

70V zdroj môže poskytovať prúd 1A?

Vin-VOUTE prvý čip je 70-42 = 28V a druhý čip je 44-20 = 24V.

70V zdroj môže poskytnúť max 7A.

Použil som desať rokov poľa stanoviť zaťaženie na okruhu.

mhamzah3 Napísal:

Vin-VOUTE prvý čip je 70-42 = 28V a druhý čip je 44-20 = 24V.70V zdroj môže poskytnúť max 7A.Použil som desať rokov poľa stanoviť zaťaženie na okruhu.

Myslím, že v dátovom liste neuviedol výstupné napätie alebo nevyužila som ju von.

Vďaka za pomoc ma von.Toto je môj prvý vysielanie na fórum.Pokúsim sa na výstup.

Ahoj Potrebujem pomoc, už som odstúpil napätie 37V, ale teraz má problém sa nemôžem odoberajú prúd až 0,3 na dizajn Voltage Regulator, že som sa.Maximálny prúd, ktorý môže byť vypracovaný na tomto okruhu je 0.14.Mám-li čerpať viac ako 0,14, ktorý je až 0.27, bude výstupné napätie stane nestabilnou.kvapky, ktoré významne nižšie ako 10V.

Je nejaká konštrukčné zmeny, ktoré možno vykonávať na odstránenie tohto problému?

Ako už bolo povedané, ste prehriatia, že časť.Ak čítate listu, veľmi rýchly stratový výkon výpočtu z listu hovorí,
PD = ((VIN-VOUTE) * IL) (VIN * IG).Ak máte ignorovať VIN * IG a jednoducho použite prvá časť rovnice a povedzme 1A na jednoduchosť PD = (70-37) * 1A = 33W v prvej fáze.Neexistuje žiadny spôsob, že balík je manipulácia 33W bez akýchkoľvek veľkých tepelných potopenia.Nachádzate sa biť tepelnej vypnutie v prvej fáze.To je dôvod, prečo ste vidieť pokles napätia, ako si zvýšiť existujúce.Pravdepodobne ju biť v druhej etape rovnako.Prečítajte si časť o požiadavkách chladič.

Myslím, že toto téma, a témou na http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=1073483 # 1073483 sú rovnaké alebo majú rovnaký problém.

Ak je aktuálna motorboating ste určite prehriatia, chladič.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back