License súbor inštalácie

S

Shohdy

Guest
Nazdar,

Má niekto vedieť, ako nainštalovať súbor s licenciou pre Mentor Graphics nástroje?

Pozdravy,
Shohdy

Ty zvyčajne potrebujete licenčné server (ktorý beží ako daemon) a licenčný súbor, ktorý umožňuje, aby funkcia, ktorú ste zaplatili za.Licenčné súbory sú zvyčajne zamčené na stroji je to cez MAC adresy.

Musíte nainštalovať licenčné server do adresára a spustite ho (nemusíte byť root pre tento, ale je dobré v prípade, že ste dostal bezpečnostné kalené linux políčko, ktoré neumožňujú bežné užívateľské procesy na otvorené porty vlastné).Licenčný súbor musí názov licenčného servera a pár ďalších parametrov, ako je MAC adresa a zoznam funkcií, ktoré by malo byť jasné, v návode na montáž (Predpokladám, že ste oprávneným licencie).

Bol to zároveň posledný, pretože som to urobil tak to môže mať trochu zmenil, ale nemôžem si predstaviť, že to žiadne ťažšie hneď, ako tomu bolo v minulosti.

Nazdar,

No já jsem se snaží nainštalovať Analog tok Mentor Graphics som úspešne spustil inštaláciu spustiteľného programu, ale já som stratil vo všetkých adresároch strom, mohol by ste mi povedať, kde nájsť licenčné server spustiť, a ako nastaviť.

Pozdravy,
Shohdy

Mám rovnaký problém.Mohol by niekto dať návod na intallation z Mentor AMS pre linux?
Pozdravy

Shohdy Napísal:

Nazdar,No já jsem se snaží nainštalovať Analog tok Mentor Graphics som úspešne spustil inštaláciu spustiteľného programu, ale já som stratil vo všetkých adresároch strom, mohol by ste mi povedať, kde nájsť licenčné server spustiť, a ako nastaviť.Pozdravy,

Shohdy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back