license.dat chybu maxplus2 základné

W

weiwei2

Guest
Odstránil som môjho Xilinx nadácie 3.1 a inštaláciu Alter maxplus2 10,2 základné, riadim Alter pokyn, aby si nový vodičský preukaz, nastavte LM_LICENSE premenné WIN2K poukázať na mojej súboru, ale pri spustení maxplus2, to ukazuje "Network chybe licencovania. Licenčný súbor C : \\ Xilinx \\ license.dat chýba alebo je poškodený, ako vyriešiť tento neviem, kde zmeniť nastavenie zvyškov od Xilinx?

Ahoj, ja som mal podobný problém ako Vy. Skúste to znovu navštíviť www.altera.com Kliknite na pravom hornom rohu, kde sa hovorí licenčné informácie. tam požiadať o licenciu Keď som to urobil som sa dokonca musel Moje licnse súbor LM Licenčný súbor je v poriadku whould práci, dajte mi vedieť, ak u mať problémy.

jeden spôsob, ako vyskúšať license.dat v rešpektovaní zložkách. sa inak v registri a vyberte miesto, kde license.dat je dar. Ak sú obe diela opäť žiadne žiadosti o licenciu od Alter. Nainstaloval som si tento týždeň, som nemal problém

Snažil som sa, že negatívne, ale stále ukazuje licenčný súbor Xilinx ... a ja neviem, kde je

sa u snažili dať presné umiestnenie licenčného súboru? Ak áno, potom ste sa s ohľadom na jednotke C: nie. (Bez pevného disku). Pevného disku? Ak to nefunguje, potom neviem, čo je to spôsobí problémy

Dobrý deň, Aký operačný systém u behu. Keď u odinštalovať Xilinx. Už u uistiť, že všetko, čo bolo odstránené bez adresár likeC: \\ Xilinx existuje ur počítača .. Ďalšia vec bola, že Xilinx doesnt použiť licenčný súbor používa číslo Product ID pre registráciu a inštaláciu softvéru .. tak neviem, prečo sa u license.dat súbor v prvom rade pre Xilinx. Ďalšia vec, ktorú by som odporučil je kontrola v ur nastavenia databázy Registry systému Windows spustením príkazu regedit, či u vidí niečo tam pre problémy Mimo to povedala by som, že akonáhle sa u celý postup pre inštaláciu licencie kontroly ur autoexec.bat súboru a zistiť, či tam je napísané niečo ako SET LM_LICENSE_FILE = "smeru, kde license.dat" je, keď nie, tak to skúsiť po reštartovaní počítača sa zmeny prejavili .. Ak problém pretrváva .. Dajte mi vedieť

Spôsob, ako nastaviť licentse.dat je diffirent medzi Xilinx a @ ltera. Xlinx musí pridať nejaké slovo ako set LM_LICENSE_FILE = "smeru, kde license.dat" v autoexec.bat. Ale @ ltera nemajú rady that.When Muxplus začalo tým, že toolsbar-> Pomocník-> Licencie Setup, vyberte Muxplus license.dat od miesta, kde u obchodu. A som Muxplus10.1 a Qu @ rturs vôbec nie Muxplus2 10,2 línie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back