LEF načítanie súborov chyby Encounter 8.x

N

nnmate

Guest
Zdravím všetkých, mám tvár zaťaženie chyba, ktorá je s log skripty: Vkladanie súborov LEF ERROR (LEFPARS-1505): MANUFACTURINGGRID vyhlásenie bola definovaná pred JEDNOTKY. Pozri jazyka LEF referenčnej príručke pre objednávky vyhlásenie LEF. Chyba v súbore / usr/local/DesignKits/XFab/XH035_IC6_2010-09/cadence/xh035/LEF/xh035_m4_FE/D_CELLSL_HD_mprobe_m4.lef na riadku 23, na tokenu JEDNOTIEK. ** ERROR: (SOCLF-3): Chyba pri spracovaní našiel LEF súbor ** ERROR: (SOCLF-26): No informačné technológie je definovaný v prvom súbore LEF. Prosím, usporiadanie súborov LEF poradí a uistite sa, že technológia LEF súbor je prvý, ukončite a reštartujte prvé stretnutie. stretnutie 1> ** ERROR: ** Error: (SOCSYT-16013): Nahrať súbor LEF / usr/local/DesignKits/XFab/XH035_IC6_2010-09/cadence/xh035/LEF/xh035_m4_FE/D_CELLSL_HD_mprobe_m4.lef zlyhal Môžete mi dať nejaké stopy?

Tam sú dve zmeny je potrebné vykonať: 1. Definovať JEDNOTKY pred výrobou GRID v súbore LEF. 2. Pozrite sa na poradie súborov LEF. Prvé LEF nie je tech LEF. Technológia LEF by mal byť prvý LEF.

Díky moc. LEF súbory zo zlievarne, nevytvorili sám. Donna Čo presne? mám o dva LEF súbory do prázdnej súbory LEF? Alebo som ich upraviť?

Dobrý deň, mám podozrenie, prvý LEF načítaný nie je technológia LEF ako 2. chybové hlásenie naznačuje. To mohlo tiež byť kvôli konfliktu LEF verzia (čo je nepravdepodobné, hoci). Môžete to urobiť drobné úpravy LEF tak dlho, ako viete, čo robíte (ale to nie Zmeniť súradnice w / out konzultácii s Foundry). Čítajte dokumentácie príkazy LEF v Cadence príručkách Ak je nutné upraviť (môžete skontrolovať s tým, kto inštaláciu Encounter). Tiež skontrolujte, či sa X-FAB dokumenty, ktoré LEF súbor má aké informácie. Veľa šťastia s vaším P & R :) S pozdravom, I-FAB

Najprv definovať jednotiek a následne MENUFACTURING GRID takhle .. O NAMESCASESENSITIVE, BUSBITCHARS "[]", DIVIDERCHAR "/", JEDNOTKY kapacita picofarads 10, aktuálne mA 10000, napätie VOLTS 1000, frekvencia 10 MHz, databáza mikrónov 2000, koniec JEDNOTKY MANUFACTURINGGRID 0,005; Zadajte technológie LEF ako prvý súbor LEF.

nnmate, nie Zmeniť LEF, ako niektorí tvrdia. Encounter dáva túto chybu "MANUFACTURINGGRID vyhlásenie bola definovaná pred JEDNOTKY" pri pokuse o načítanie tech LEF viac ako raz v jednom stretnutí session. Nie je to problém s LEF, jeho problém s tým, ako nahrávate LEF. Ak váš Zlieváreň je úplne neschopný, mala by už byť MANUFACTURINGGRID definíciu LEF. Ak váš Zlieváreň je naozaj dosť zlé, nechať na to, že tvrdenia (závažná chyba), nájdete v sprievodnej dokumentácii, ak máte akúkoľvek otázku o úpravách LEF. Tento dokument možno nájsť v súbore / doc / lefdefref a tam nájdete lefdefref.pdf, ktorý vám povie všetko, čo potrebujete vedieť o obsahu LEF.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back