LED na mini projektu

I

IBO

Guest
Ahoj, LED byť použitý v systéme blízkosti detektora. LED práva špecifikácie (min 1 m rozsah), je nutné. (LED laserová dióda), všetky info. PLZ a vďaka za Ur Time

Nedá sa použiť infračervené LED? To je len môj názor Most blízkosti detektora použiť infračervené. Myslím, že je možné použiť jednoduchý LED ak vaša rozsah je len 1 cm, ale na 1 m Dosah LED jednoduchá má zlé osvetlenie dosiahnuť 1 m eventhough budete používať super jasné LED diódy. Okrem toho nemôžete používať svoje blízkosti detektora na dobre osvetlenom prostredí, pretože to bude falošná spúšťať vaše senzora, akonáhle zmysle sa zapáli. To je dôvod, prečo sú infračervené LED diódy veľmi odporúča stačí len použiť filter na prijímači tak, že nebude odovzdávať scestie, svetlo, ktoré spôsobujú falošné aktivácie. Ak chcete, môžem poslať jednoduchý vysielač a prijímač obvod cez infračervený port.

Váš dotaz je trochu sofistikovanejšie ratyher to je dôvod, prečo u dont dostať nejakú odpoveď aj sugest u použiť aj iné časti fóra

Myslím, že Jan nebude fungovať beter do vzdialenosti 1 m ur U blízkosti detektora musí používať infračervené LED pre tento účel, pretože to workds a pre väčšie vzdialenosti. Takže navrhujem u ísť na infračervené LED

Červené, infračervené alebo farebné LED ľahko dostať 1 meter. Správne lensing je odpoveď v prípade úzkeho lúča je chceli, alebo úzke zorné pole detekcie. Pulzná modulácia je odpoveď, ak ostatné okolité svetlo odmietnutie ich chcel. Nehovor, že nemôžeš vidieť LED dióda svieti na 20 metrov ... Kde sa "sofistikované" názory a "infračervené funguje dobre pre väčšie vzdialenosti," mať základ? Miguel

[Quote = IBO] Ahoj, LED byť použitý v systéme blízkosti detektora. LED práva špecifikácie (min 1 m rozsah), je nutné. (LED laserová dióda), všetky info. PLZ a vďaka za Ur Time [/quote] Áno, súhlasím s "electronXwork". Aj pri super-vysoko výkonné LED by to nefungovalo, a vytvoriť len sklamanie. 1 meter (3 ft), je veľa, ale vzdialenosť infračerveného nemá žiadne problémy týkajúce sa tejto vzdialenosti. Infračervená dióda nie je laserové diódy, len som spomenul, že pre istotu, lebo neviem si elektronika "pohodlie" úroveň. Môžete použiť infračervené?

Vďaka za ur odpoveď, som už ísť fot laserové diódy, len som hľadal správne komponenty. & Id Electronxwork oceniť týchto schém.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back