LED digitálne Prehľad rady pre futbalový zápas

W

wmyatthu

Guest
Vážený pane,
Chcem vybudovať digitálne LED skóre rady pre futbalový zápas, ktorý zobrazuje názov tímu a skóre.A tiež som chcel vybudovať digitálne hodiny s časovačom.Takže, prosím, veď ma, ako môžem začať svoj projekt.Vďaka.

Snažte sa dostať Silicone časopisu Chip, vydáva od marca a apríla 2005 ..
http://www.siliconchip.com.au/cms/A_103978/article.html
http://www.siliconchip.com.au/cms/A_104172/article.html
Tam nájdete podrobný opis tabuľka s nasledujúcimi vlastnosťami:
Citácia:

Elektronický tabuľka: Hlavné funkcie

Štyri samostatné displeje pre Home and Away team skóre (0-199), súčasná hra obdobia (1-2-3-4-E) a obdobie, odpočítavanie času.

Zobraziť číslice sú 130 mm vysoké a sú tvorené pomocou vysoko jas-10mm LED (štyri číslice za segment).
Tím hostí sa zobrazuje v zelenom, súčasné obdobie v oranžovej a časovača zobrazí v červenom pre ľahké čítanie.

Obdobie, odpočítavanie času displej ukazuje minúty a sekundy po väčšinu času, ale každej hre automaticky zmení počas sekundy a 1 / 10 sekúnd počas poslednej minúty hry.
Na konci každej hry obdobie je taktiež signalizovaná krátky výbuch zvuku z piezo siréna.

Všetky scoreboard funkcie sú riadené malú bezdrôtovú konzolu, ktoré môžu byť umiestnené na takmer akúkoľvek výhodné umiestnenie vnútri súdu.

Console tlačidlá umožňujú jednoduché pridávanie 3, 2 alebo 1 bodov skóre oboch tímov spolu s možnosťou odpočítať 1 buď z tímu hostí v prípade sankcií a bodovanie sporov.

Konzolu má navyše tlačidlá pre spustenie hry budúce obdobie, zastaviť countdown čas (Time Out), alebo restart to znovu (Time In) - plus pár tlačidiel, ktorá musí byť přitlačovány znova nastaviť tabuľku pre novú hru.
Tento posledný pár stlačení tlačidla musia byť spolu dvakrát, musia potvrdiť, že naozaj chcete obnoviť dosky (ktoré by mali zabrániť omylom utieranie skóre a časovača čisté.

Jednotka môže byť nastavený hrať podľa jednej NBA, FIBA (medzinárodná), alebo NCAA basketbal pravidlá.
To sa vykonáva nastavením DIP prepínače vnútri konzoly.

Obaja hodnotiaca správa a ovládacie konzoly fungovať od 12V DC - napríklad z oboch dodávok 12V konektor Pack alebo 12V batérií.
Neexistujú žiadne nebezpečné napätie kdekoľvek vo vnútri.
To tiež znamená, že môžu byť použité v oblastiach, kde nie je prívodné.

Vďaka za pomoc.Avšak nemôžem kúpiť tento článok, pretože žijem v Mjanmarsku, kde nie je kreditná karta a on-line platobného systému.Ale vďaka za vašu pomoc.

nazdar
viedol na digitálne skóre doska je veľký projekt, v Indii, tieto náklady na projekt medzi jedným miliónom do dvoch miliónov indických mene.takže to sú takmer uzavretý zdrojový kód na projekt.
na mojom predchádzajúcom spoločnosť, pre ktorú si robili projekt takhle 1,9 milióna indická rupia.

tam sme použili VB6 na báze PC softvér pre ovládanie displeja palube cez sériový port.
hlavný displej doska používa AT89C52, posuvný register 4094 a veľa LEDv skutočnosti je to jednoduché.ale tam je hardvér nákladom.

Arnab

ahoj milý do'nt byť disopointed
, Že nie je tak veľký, ako miliónov rupií atď
Urobil som tento projekt má vlastný
Len mi povedz veľkosť (výška, šírka a počet číslic.
ak je to 2 stôp vysoká a 2 číslice pre skóre palube a 4 číslice hodiny / timer.then to bude stáť asi 2000 až 3000 $.
Ak máte toľko sumu, povedzte again.then poviem u more.

ahoj milý do'nt byť disopointed
, Že nie je tak veľký, ako miliónov rupií atď
Urobil som tento projekt má vlastný
Len mi povedz veľkosť (výška, šírka a počet číslic.
ak je to 2 stôp vysoká a 2 číslice pre skóre palube a 4 číslice hodiny / timer.then to bude stáť asi 2000 až 3000 $.
Ak máte toľko sumu, povedzte again.then poviem u more.

nazdar
Pozrite sa na pohybujúce sa viedli diskusie zobrazenie správ
ftopic58756.html
a postupujte podľa tejto technológie.a pokiaľ ide o ceny za hardware 1us $=( /-) 50RS (rupia).plus daň za projekt a rôzne marketingové rozlohy plus náklady na údržbu ...... a tak na pre priemyselný projekt.dobre, štart z malého projektu a sledovať obvod z vyššie uvedeného odkazu

Arnab

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back