LC VCO design flow?

M

mitgrace

Guest
Vážení: Ja desgin LC VCO, mám niekoľko otázok. (1) Chcem, aby indcutor modelu .. Chip cievku alebo viazacím drôtom, Ako to? (2) Ak používam fondary je induktor modelu potom, čo som dokončil dsign. Aká je najlepšia post-sim flow? Calibre alebo Zaistiť? (3) Ako je okraj posuv kmitočtu, že sa musím starať? Vďaka

Dúfam, že odpoveď nižšie môže splniť vaše potreby: 1) Pre čip induktor, existuje mnoho nástrojov, ktoré môžu robiť prácu, ako Lorentz, špirála, HFSS (treba napísať scenár), VPCD z kadencie. Pre bondwire, najlepšie je ísť na plný 3D simulátor, ako sonet, HFSS alebo IE3D pre presnosť 2) Skúšal som oba. Ako ukazuje dobrý výsledok. Avšak som stále preferujú Assure flow 3) závisí na aplikácii

Deaar milkdragon: Do kedy sa u čipových cievky model? Ak si to, ktoré nástroje to urobiť? DO u nejakej hybnosť napr čipových cievky? Vďaka

Urobil som niekoľko (nie však expert). Lorentz je nástroj, ktorý možno integrovať do kadencie. Užívateľské rozhranie je dobré a simulácia je veľmi jednoduché (to nie je lacná), ale odporučil by som VPCD, pretože je z kadenciu, to vyžaduje vaše technológie súboru priamo použiť v kadenciu. To by, na prvý stupeň, odstránenie niektorých možných chýb, ktoré môžete urobiť pri písaní do tejto technológie súbor Lorentz. VPCD tiež poskytuje plnú 3D funkcie (nikdy som to skúsiť) a 2,5 D simuláciu, aj typicky používať plne 3D simulátor pre overenie induktora. Nemám napríklad moment, ako je to dávno, sorry

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back