Layout nápad

A

armer

Guest
Dobrý deň, všetky:
Som oboznámený s procesom IC, ale nebudem poznať rozloženie, mohlo by mi niekto nejaký odporučiť!

to je pomerne široké téma - ak máte záujem o handlayout hľadať kniha Hastings: umenie usporiadanie Analog, Prentice Hall

Môžete ísť na kadenciu webových stránkach informácie o SE

Chcem nejaké dokumenty o rozloženie, IO pad, pojem apolloII (nie apollo manuálna, já to všechno),

Pozrite sa na Tchaj-wane CIC ftp.
Tam sme nejaké príručky downloable z ftp://ftp.cic.edu.tw
Je-li u robiť bunky rozloženie, myslím, že by u
vybrať ur rozloženie štýlu., Ktoré je u robiť systematické smerovanie z heuristickej smerovanie (náhodou a skúseností).A rozloženie trik nemôžu učiť z učebnice.Myslím si, že u lepšie začať 1. krok zvrátiť obchodné žetóny.To môže pomôcť ua veľa z pokusu a omylu.

Vďaka vám všetkým!i Cann't FTP ftp.cic.edu.cn.Môžem len prečítať manuál Apollo príručku avanti.

by ste mali používať f * p: / / f * p.cic.edu.tw (140.126.24.1), nie f * p.cic.edu.cn
mať užívateľ limit, buďte trpezlivý

Armer,

Urobil som trochu štandardných buniek, vrátane návrhu IO a ESD obvodov.Ak máte nejaké konkrétne otázky, dajte mi vedieť a ja to zkusit a pomoc.

Existujú nejaké naozaj dobré cvičenie súčasťou slobodného kúzlo rozloženie sada nástrojov.

Pozrite sa tieto knihy:
CMOS Circuit Design, Layout, and Simulation - pekár, ak, Boyce, IEEE Press, ISBN-0780334167
Design of High-Performance Nicroprocessor obvodov - Chadrakasan, Bowhill, Lohan, IEEE Press,
ISBN-078036001X
a JSSCs - november problémy ....

Pozrite sa na: Vasquez_2.pdf
na adrese: http://rfic.ucsd.edu/chaos/ws2000/
Okgu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back