LATEX - Vložiť obrázok

S

sumit007

Guest
Ahoj .. Môže mi niekto povedať, ako vložiť obrázok do súboru Latex? Mám postavou. Formátu jpg a. Formátu EMF .. Vďaka.

Ahoj vďaka za vašu pomoc. Ale kvalita načítané číslo vo formáte PDF (vytvorený latex) nie je dobrá. Ako môžem nahrať obrázok Latex s dobrou akostných? vďaka.

[Quote = amir_rastegar2003] Ahoj Vďaka za pomoc. Ale kvalita načítané číslo vo formáte PDF (vytvorený latex) nie je dobrá. Ako môžem nahrať obrázok Latex s dobrou akostných? vďaka. [/quote] Ja si nemyslím, že kvalita PIC je veľmi dobrá som si istý. V kóde sa wirtten hore, môžete zmeniť "[h]" na "[H]", aby vám dal pic, ako chcete presne.

Ahoj mám na mysli pic nie je tak jasné vo formáte PDF (vytvorený latex) tiež thae majú originálne resolotion. vďaka.

Žiadne drahý, asi povedal, pic naložený má resolutios ako hlavné pic, ale to nie je tak jasné, mali by ste priblížiť, aby ste videli pic viac jasnosť. OK? Pozrime sa na nasledujúce situatioin: Som pre načítanie výsledku simulácie od MATLAB na latex. Čo by som mal urobiť pre získanie dobré latex súbor s vysokou kvalitou pic? Díky moc.

SA, Oh som si to, vďaka za vás, dám vám komentár, ktorý vám umožní zmeniť veľkosť pic, ako chcete. \ Begin {figure} [htbp] \ centrovanie \ resizebox {0.75 \ TextWidth }{!}{ \ includegraphics {b2}} \ caption {Vaše kácia} \ label {fig: pic} \ end {figure} To je vysvetlenie pre vyššie uvedený kód. Na "veľkosť", príkaz, aby vám umožnil zmeniť veľkosť pic v akejkoľvek veľkosti sa týkajú textu šírky, a tak som napísal 0,75 \ TextWidth a "!" Prihláste sa dal zachrániť pomer medzi šírkou a výška pic, môžete tiež veľkosť pic 1 \ TextWidth, to znamená pic bude celý priestor umožnilo text, takže môžete písať ľubovoľnej veľkosti, ktoré chcete . Ďalšia dôležitá poznámka sa môžete pozrieť v jednom príkaze som nepísal cestu pic, pretože keď napíšete cestu sa objaví vo formáte PDF, takže si dal pic v rovnakej ceste k súboru LATEX spustenie a odstráňte cestu, keď dal pic, ako som napísal. Dúfam, že vám pomôže. Salam.

Ahoj V Latex dostanete najlepší výsledok, ak používate Graphis, ktorý je vo vektorovom formáte. JPEG nie je, ale PNG, EPS je vektorový grafický formát a bude veľmi jasný a ostrý. Takže ak chcete dobrý výsledok, musíte exportovať do EPS alebo niečo podobného. Matlab je možné urobiť. S pozdravom

Ahoj vďaka za vaše komentáre. Mám ďalší nápad. Keď si svoje simulácie v MATLAN, zmeniť veľkosť pic (výsledku simulácie) a uložiť v rovnakej ceste, že latex je súbor tam. potom použite RHE vyššie uvedených príkazov (s faktorom veľkosti 0,9 alebo 0,8 alebo .... bepend na pic veľkosti). a potom vytvoriť súbor latex. vidieť výsledok. Je to perfektné. Vďaka! PLZ testovať a povedz mi niečo o vašich výsledkoch. vďaka

Nechcel som to vyskúšať, ale myslím, že to bude veľmi dobré.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back