ladené zosilňovače a RF projektu problémov

S

steviemidnight

Guest
Mám elektretový mikrofón, ktorý produkuje len malé napätie s impedanciou max 1.5km. Musím filter to s pásmovým filtrom. potom sa to zosilňuje, takže môžem vstup do môjho adcPIC alebo CVSD. Mám tiež problémy s mojou ISIS simulácie v MIC, tj Nemôžem dostať do práce. Ineed dobré Proteus librarys nejaké návrhy, snažil som sa, že webové stránky pásmových prepustí 200-3000Hz: Besselův - bez problémov, ale zlá fáza odrezaná chebychev - fáza problémy a dobré odísť Butterworth - niekde medzi vyššie. mám ísť na aktívny alebo pasívny filter Potrebujem pomoc v differnece prosím. Ako som potrebné zosilniť mikrofón výstupu by mohlo byť aj aktívny filter - akékoľvek op-amp návrhy, prosím. Rád by som, aby bol tento kompaktný, ale urobil málo práce s zosilňovačov op-, im pri pohľade na nejakú samm komplexné riešenie. Som na správne vedenie, a prosím všetky návrhy som otestoval TX a RX, ktoré pracujú dobre a ísť až na 150kHz pred stratou signálu s konštantnou obdĺžnikový. Budem kupovať CVSD žetóny, ale som stále bude snažiť a kódovanie a dekódovanie adcPIC do UART potom DAC na konci Rx. - Nemám moc ďalej tu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back