LabVIEW 8.2 Problém so sériovým písať a čítať kartami Visa

C

clsfox

Guest
Ja používam LabVIEW 8,2 komunikovať s MCU pomocou sériovej zápisu / čítania (aspoň sa snažím ...). Aj otvoriť napr súbor "Basic_Serial_Write_and_Read.vi", a akonáhle som tlačidlo "Run" sa nasledujúce chybové hlásenie:. "Error -1073807202 došlo na majetku uzla v VISA Konfigurácia sériového portu (InStr) vi-> Basic_Serial_Write_and_Read.vi Tento kód chyby nie je definované. Nikto poskytol opis tohto kódu, alebo môžete mať káblové číslo, ktoré nie je chybový kód do vstupného kódu chyby. " To isté sa deje s každým napríklad pomocou VISA sériovej komunikácie sa pokúšam otvoriť. Môj OS je Windows XP SP2. Akékoľvek myšlienky na to, čo je zle a ako môžem opraviť? Ďakujem vám!

Napríklad súbor "Basic_Serial_Write_and_Read.vi" beží bez problémov v mojom počítači. Ak sa spýtate na LabVIEW vysvetliť kód chyby -1073807202, zobrazí sa nasledujúce vysvetlenie:
Chyba -1073807202 došlo na mieste neznámy Možná príčina (y): VISA: (Hex 0xBFFF009E) kód knižnice požadujú víza nebolo byť umiestnená, alebo načítať. ========================= VISA:. (Hex 0xBFFF009E) kód knižnice požadujú VISA nemožno nájsť, alebo načítať
Myslím, že Je nutné znovu nainštalovať LabVIEW.

Vďaka vám všetkým za čas na odpoveď. Problém bol vyriešený. Bol som pomocou študentskej verzie, ktorá neobsahuje VISA ovládača. Takže všetko, čo som musela urobiť po tom, čo bolo všetko stiahnuť a nainštalovať softvér, VISA, ktorá nebola zahrnutá. Ak sa niekto musí stiahnuť ovládače VISA Tu je odkaz, kde je možné o vízum verzia nájdete: h ** p: / / www.ni.com/visa/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back