Ktorý z nich je nebezpečná? AC alebo DC ?????????

DC, ale, MÔŽE BYŤ AC závisieť na osobu, zdravie, chudnutie a FAT, srandu, obaja sú nebezpečné, DC: - Cítiš konštanta SHOCK AC: - Cítiš kľukatý šev SHOCK si môžete vychutnať s AC

To je ako pýtať sa "Čo by si radšej prejsť, kamión alebo autobus?". Oba môžu zabiť, aj keď trochu šok každý teraz a znovu, je dobré pre dušu;)

DC je nebezpečnejší v porovnaní s AC Ďalšou skutočnosťou je, že pre AC u niektorých frekvenciách odpudzuje ľudské telo, ak nejaký šok je tam

Myslím, že je to zábavné téma. Dúfajme, že všetci budú brať vážne elektrickej bezpečnosti, ale nikto bude toto vlákno príliš vážne. Zdá sa, že komory fibrulation a tendencie pre svalovú kontrakciu (zamykanie vám k zdroju prúdu) sú väčšie AC. A veľmi zaujímavý komentár vyššie o štandardy Frank vyššie. I keď som len odtučnené vlákno sa rýchlo, si nepamätám vidieť žiadne presvedčivé dôvody domnievať sa, DC nebezpečnejšie všeobecne. Ako už bolo uvedené, že je ťažké ju nechty, bez toho aby vedel, čo konkrétne je posudzovanej činnosti. Ak ste mi povedal, že mojou úlohou bolo s vysokým potenciálom test motora na cca dvojnásobok jeho menovitej izolačnej hladine buď AC hi-pot súbor alebo DC hi-pot súbor, môže byť ďalší dôvod, prečo believle by byť nebezpečenstvo v AC. Dôvodom je to, že test AC súpravy musia mať na Nadprúdová žiadanej hodnoty dostatočne vysoké, aby sa prispôsobila relatívne vysoké kapacitné prúd k zemi. DC hi-pot Nadprúdová sa nastavuje oveľa nižší, len tak, aby sa prispôsobila oveľa nižší odporové unikajúci prúd. Z tohto hľadiska môžu byť bezpečnejšie DC v tomto prípade. Myslím, že úroveň ochranných zájazdu k dispozícii (vrátane reakčná doba), impedanciu zdroje a ďalšie faktory môžu byť niekedy dôležitejšie ako to, či je AC alebo DC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back