Ktorý z nich je najlepší programátor PIC?

T

tsaiwayne

Guest
Existuje niekoľko PIC programátor na trhu, ktoré sú 1. najlacnejšie JDM 2. Paralelný port programátor Propic2 3. Bootloader Typ: Warp13, Warp13-, GTP Lite (plus), Wisp628. 4. Autentické Microchip programátor: PICkit2, In-Circuit-Debugger2 Prosím, nauč ma? Vďaka vopred! Cry:: arrow:: arrow:: arrow:: D: D: D

nie je nič, čo nazýva najlepšie. Stačí si len vybrať podľa vašich požiadaviek

Ja používam niekoľko rokov paralelný programátor (ICSP) s free software k dispozícii (ic-prog, winpic, atď) pre programovanie laboratórnych a upravený JDM pre programovanie pole (IKSP, a +5 V ukradnuté z USB notebooku, programovanie napätie z tripler poplatok čerpadlo RS232). Aj pre sto PIC naprogramovaný mesačne nie je nutná lepšia programátor, ako prototyp programátora. Ak ste začiatočník a veľmi potrebovať veľa ladenie, potom vytvoriť voľné ICD klon je popísané na inú tému, ale niekedy LED a sériové pripojenie k PC môže byť rovnaký ako debugger ICD u zarážky.

Mám JDM, Propic 2, ale pretože som kúpiť ICD2, ja používam ICD2 takmer u všetkých projektov.

Vážení Ja používam paralelný port programátor Propic2 je to veľmi dobrá

Ako niektorí z nich má už bolo povedané, že nie je nič tak najlepšie, nikto nemôže vyhlásiť, programátor, ako najlepšie. Najlepšie pre vás bude ten, ktorý vyhovuje vašim potrebám dokonale, pre niektoré JDM by bolo najlepšie, pre niektoré dokonca ICD2 nie je najlepší, záleží úplne na Vašich požiadaviek.

[Quote = tsaiwayne] Existuje niekoľko PIC programátor na trhu, ktoré sú 1. najlacnejšie JDM 2. Paralelný port programátor Propic2 3. Bootloader Typ: Warp13, Warp13-, GTP Lite (plus), Wisp628. 4. Autentické Microchip programátor: PICkit2, In-Circuit-Debugger2 Prosím, nauč ma? Vďaka vopred! Cry:: arrow:: arrow:: arrow:: D: D: D [/quote] Všetky programu firmware, ale nie všetky ladenie

[Quote = vsmGuy] ICD2 podporuje USB, ICSP + všetky obvody od Microchip [/quote] No nie všetky fotky sú podporované, ale väčšina z nich. Ale je to stále o najlepší programátor za fotky, a debugger je veľmi užitočné.

PICkit 2 je vynikajúci programátor, podpora USB, rýchly, veľa funkcií. Niekoľko pekných klony tam, vrátane mňa. [Quote = THA] WARP-13A je najlepšie, veľa veľa pic podpora a rýchle. [/Quote] Nie tak, že dlhý záber, je to už niekoľko rokov prerušená.
WARP-13A PIC programátor z novo nadobudnuté Electronics - (22. mája '04). Už predať WARP13. Pre ľudí s malými jednotkami na 4,0 MHz, bude aj naďalej ponúkať upgrade PIC16F876A programovať RX28 aktuálna verzia firmvéru, 20 MHz rezonátor a malý kúsok knôtu spájky na pomoc pri odstraňovaní súčasných 4,0 MHz rezonátora. Sada Upgrade Kit možno zakúpiť od svojho obchodu Amazon. Neviem, ako dlho to bude ponúkať túto službu.

[Quote = abidr] Ako už niektorí z nich má už bolo povedané, že nie je nič tak najlepšie, nikto nemôže vyhlásiť, programátor, ako najlepšie. Najlepšie pre vás bude ten, ktorý vyhovuje vašim potrebám dokonale, pre niektoré JDM by bolo najlepšie, pre niektoré dokonca ICD2 nie je najlepší, záleží úplne na Vašich požiadaviek. [/Quote] Súhlasím. Len nájsť prácu a vybavenie Vášho rozpočtu:. D

Myslím, že najlepšie je PICkit2 klon je podpora 3,3 čip:) Môj návrh dosiek plošných spojov bude pripravený najskôr

Myslím, že ICD2 je najlepšie, pretože si môžete naprogramovať a odladiť si program, aj to programy DSPIC.

Obaja ICD2 a PICkit2 sú skvelé. Obaja podporujú programovanie a ladenie.

JDM programátor je jednoduchý, ale nemajú consistancy programovanie PIC.

PICkit 2 je môj výber v týchto dňoch, lacno kúpiť, alebo jednoducho budovať. Debugs a programy väčšinou 8bitový linky (10F až 18F)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back