Ktorý VHDL / Verilog editor je najlepší?

D

ddboy40

Guest
Ktorý VHDL / Verilog editor je najlepší? Funkcie pre kategorizáciu: zvýraznenie syntaxe, Autoindentation, skladacie ...

Dúfam, že ModelSim môže byť najlepší editor. Ak sa u mňa spýtať len editor Vim potom môže byť dobrý. a ModelSim je najlepšie pre simuláciu.

HDL Designer od Mentor grafiky je najlepšie vôbec som použil ...

Xilinx ISE je veľmi dobré, zadarmo a je dobre podporovaný stránkach Xilinx web

Ospravedlňujeme sa ľudia Zabudol som sa zmieniť, že som hľadal ZADARMO editor tj bez Designer Modelsim alebo tak cuz Nemôžem si dovoliť to. Mám jEdit, že som kód, ale obvykle java veci, ale ja naozaj potreba niečo lepšie a zadarmo sa zvýraznením syntaxe, odsadzovanie, okná spliting, segment kódu skladanie, atď Ja naozaj neviem, ako nakonfigurovať vim alebo xemacss pre HDL inak to môže byť alternatíva, ako je uvedené vyššie. Prosím pomôžte!

[Quote = yasser_shoukry] Xilinx ISE je veľmi dobré, zadarmo a je dobre podporovaný stránkach Xilinx web [/quote] V to treba integráciu s kompilátorom? /?

Myslím, že najlepšie pre simulácie ModelSim a môžete pracovať na MATLAB s tým, odkaz na ModelSim, ale ak chcete implementovať na FPGA Xilinx, že bude pre vás lepšie použiť ISE.

profesionálne, pokiaľ ide o priemysel, väčšina firiem používa buď Emacs alebo VI .. Mám previousely používajú VI a to je fantastické v úpravách texte .. To vám dáva takmer všetko, čo urobiť, čo chcete s textom .. Prvá vec, ktorú som sa naučil sa kopírovať stĺpec uprostred textového súboru a to ma zaujíma pokračovanie VI .. a keď hovorím VI, mám na mysli VIM .. alebo gVIM samozrejme .. Neskôr .. Musel som prejsť na Emacs .. Možno, že Emacs nie je tak dobrý ako VI v editácii textov .. Napriek tomu, že robí všetko .. ale možno sa ešte slovo k tomu .. Najdôležitejšia vec v Emacs, ktoré som nevidel v VI je, že Verilog-Mode .. Tento režim je neuveriteľné .. skracuje dobu vývoja si na minimum .. jedna vec, zaslúži spomenúť je, že môžete zmeniť v jednom súbore a zmeny sa automaticky odozvu na iné súbory .. ako keď meníte podmodul .. vyššiu úroveň modul môže automaticky zmení zmysel .. Môžete si tiež vytvoriť inštanciu submoduly automaticky .. deklarovať vstupy / výstupy automaticky .. do vedenia automaticky .. atď Takže, ak chcete editovať texty ľahko (vyhľadávanie, grep, vymeniť, kopírovanie, atď) .. Prejsť na VI .. ale ak chcete vyvíjať rýchlo kódu, choďte na Emacs

Myslím, že tu nie je najlepší, ale viac vyhovovalo. Mám rád VI

Je tu niekto URL k stiahnutiu zdarma, HDL pre windows? Ja by som vôbec používať Aldec Active-HDL a Multisim a myslím, že každý z nich má iné vlastnosti ..

Neditu je najlepší editor. Modelsim alebo Ncsim sú dobré pre simuláciu. Ak sa u cant dovoliť kúpiť nástroje ísť Aldec-Active HDL pre simuláciu.

Ahoj kamaráti, podľa mňa Modelsim je dobrý pre simulácie.

Turbowriter nie je zlé. Je možné prepojenie s vaším softvérom EDA.

použitie FPGADV ktorý obsahuje kompletné nástroje front-end

Ahoj ... Môžete skúsiť Notepad + +. Jeho slobodný a má zvýrazňovanie syntaxe.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back