Ktorý ovládač mám použiť začať s ARM?

V

vikramprataapsingh

Guest
i chce začať na rameno, ktoré ovládač by som mal použiť, pre ktoré by som mohol dostať programové rade kohokoľvek, kto návrh dosiek plošných spojov, prosím pošlite mi dizajn pre vývojovú dosku

Predám mb2300 dosky z Keil. Potom, ktoré preveria architektúru ARM a datasheet lpc2378 (NXP chip) približne. Nestrácajte čas tým, že skočí do hĺbky. A začne skúmať ukážkových programov. Potom sa dal projekt Infront pre seba TRADING účely (pre výrobu. A za predaj). Život nie je tak dlhý, pokračovať s vážnym projektu. Nenechajte hrať sa s detailmi. To je všetko, priatelia, ďalej.

NXP ponúka nízke náklady na časti ich ARM založené rodiny LPC2000 (najlacnejší diely som našiel až teraz).

Potrebujem PCB design Rada pre to môže byť s niekoľkými paripheripherals len ako LED alebo sedem segmentový displej sériový port a pod

[Quote = vikramprataapsingh] Musím návrh dosiek plošných spojov pre vývojové dosky môže byť s niekoľkými paripheripherals len ako viedol až siedmich segmentový displej sériový port a pod [/quote] chcete vytvoriť sami? S domácim PCB? Veľa šťastia. ARM je TQFP mláku zábava spájky, epically na PCB bez spájkovacie maskou. Predám preddefinovaných jeden ako LPCeb2000.
LPCeb2000.gif

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back