Ktoré SPP má najnižší hluk v 0.22, 1uF?

A

ahgu

Guest
SPP, ktorá má najnižšiu hluk v 0.22, 1uF? Ja používam X7R a zdvihne veľa hluku, keď sa používa niekoľko AC signál pre invertujúci zosilňovač. Zistil, že sa po mnohých sondovania. Keby som odstráňte viečko a nechajte ju visieť, žiadny hluk vôbec. Čo čiapky mám použiť? To je pre pre-amp pre elektretový mikrofón. Vďaka ahgu

Najlepšie z nich majú plastové dielektrikum. Ich mená sa začínajú na "poly-"

Polyester (164 položiek), polyester / fólie (57 položiek) polypropylénu (130 položiek), ktorý z nich? Možno NPO čiapky sú lepšie i? X7R má oveľa viac hluku, ako je odpor kovovej filmu I am using? Je to všeobecne pravda? kde nájdem info SPP hluk?

NPO sú dobré tiež, ale v týchto vysokých hodnôt, sú veľké a drahé, ak si ich vôbec. Čím vyššia je kapacita pre danú fyzickú veľkostí horšie sú na hluku spôsobené piezoelektrický efekt. Rôzne poly typy majú individuálne vlastnosti, ktoré nie sú dôležité aplikácie, ako je napríklad teplotný koeficient. Ak používate olovnatého časti, nezabudnite, že hlavné koniec, ktorý má skupina okolo kondenzátora telo je u fóliou. To by malo byť inštalované v okruhu smerom k uzlu, ktorý bude produkovať najmenej problému hluku z kapacitné spojenie s okolitým svetom. Zvyčajne sa jedná o najnižšiu impedancia uzla dva. Tam je McGraw Hill Príručka komponentov. Kondenzátor Výrobcovia by mali mať poznámky aplikácie na nízku hlučnosť aplikácie. Ott napísal slávnu knihu na nízku hlučnosť elektroniky. Tie môžu byť k dispozícii v miestnej knižnici.

povedať, že som ísť z 2,2 elektretový mikrofón na 5V bias - operačný zosilňovač vstup, kde je umiestnený vstup olovnatého?

Môžete skúsiť oboje. Od mikrofónu prvku je vyššia ako impedancia operačného zosilňovača a skreslenie vstupného odporu na 5 V, skúste to strana ako prvý. Jedná sa o efekt druhého rádu. Ak máte chrániť celé zosilňovače budete mať ďalšiu vrstvu pískanie a šumu odmietnutia. (Žiadna slovná hračka určená).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back