Ktoré oblasti práce je lepší SOC alebo SOP?

A

ap001

Guest
Dobrý deň Vážení, som hľadal nové zamestnanie ako inžinier RF. Dostal som dve možnosti: jedna je, aby sa RF transceiveru IC desiging inžinier a druhý má byť RF LTCC (nízkoteplotné co-vypaľovali keramiku) modul návrhu inžiniera. SOC vyzerá hlavné trend pre celý IC priemysel, ale hovorí sa, že RF front-end, je ťažké, ak je to možné, má byť zostavený s ostatnými blokmi čipy a riešenie tohto problému je systém balenia (SOP). LTCC je jedna z foriem SOP. Mohli by ste mi dať nejaké ľudí radí? S pozdravom, ap001

Ahoj, ap001, nie som inžinier RF. Ale podľa mojich skúseností prejsť, môže moderné technológie neurobí peniaze v priebehu 2 až 5 rokov (možno aj dlhšie). Mnoho spoločností s veľmi pokročilými technológiami zlyhala len preto, že marcket načasovanie nebolo správne, zatiaľ čo niektoré spoločnosti sa tak, aby technológia získala veľké kusy marcket preto, že zachytené doprava vlakom. To je z finančného hľadiska. Ale ak ste mladí a majú veľký záujem o moderné technológie, si môžete zvoliť ponoriť sa do nej (ak nemáte žiadnu finančnú záťaž). Jedného dňa, budete hrdina vo svojom zvolenom odbore, ak pracujete tvrdo. Mimochodom, vy ste našťastie len dve možnosti v dvoch najteplejších oblastiach. Skontrolujte si vlastný štatút, aby konečné rozhodnutie. Môže mať svetlú budúcnosť. rh1101

Vážení RH1101, oceňujem tvoju radu moc. To je užitočné pre mňa, a verím, že vaša rada je užitočná pre všetkých inžinierov v konkrétnej oblasti. Priania mnohých ľudí mohlo vidieť. S pozdravom, ap001

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back