, Ktorá bude menší: 120V AC alebo 12V DC na 43V DC?

U

uoficowboy

Guest
Hi - musím dať 43V DC napájanie na doske. Výstupný prúd je 6.6A. Ja si môžu vybrať buď pomocou zásuvka (120 VAC 60 Hz) alebo DC (12V DC) k napájaniu tohto zdroja. Ak by obaja majú podobné špecifikácie výstupné zvlnenie (Chcel by som byť zvlnenie 10mV alebo menej) - čo prinesie fyzicky menšie dodávky? Nikdy som urobil AC-DC prevodník, takže som v trochu stratu. Môj inštinkt hovorí, že AC napájanie bude väčší, ako to uložiť toľko energie, aby spracoval nulou. Vďaka!

Môj odhad je 120 až 43v bude menší. hovoríme o 283,8 wattov tu dostať 12 až 43v 6,6 ampér bude vyžadovať obrovské Push Pull prevedenie transformátora. primárnej aj sekundárnej, budú musieť byť dosť silné medené drôty. a potom opravu. 120V na 43v bude do značnej miery ako počítač SMPS o niečo menšie. počkajte Boost, prevodník môže byť menšie a jednu cievku. docela ťažké povedať, v tomto prípade.

Ahoj, zostúpil do 120 43v byť ľahko cos nepotrebujete veľký transformátor, alebo si môžete jednoducho použiť hromadne prevodník, ktorý bude efektívnejšia.

[Quote = spiralbrain] Môj odhad je 120 až 43v bude menší. hovoríme o 283,8 wattov tu dostať 12 až 43v 6,6 ampér bude vyžadovať obrovské Push Pull prevedenie transformátora. primárnej aj sekundárnej, budú musieť byť dosť silné medené drôty. a potom opravu. 120V na 43v bude do značnej miery ako počítač SMPS o niečo menšie. počkajte Boost, prevodník môže byť menšie a jednu cievku. docela ťažké povedať, v tomto prípade. [/quote] Existuje nejaký dôvod, prečo by to Push-Pull design? Mal som spomenul, že nemám potrebu izolácie.

Vidím, nemusíte to byť izolovaný, potom zvýšenie konvertor vyzerá ako najlepšia voľba.

[Quote = spiralbrain] Vidím, nemusíte to byť izolovaný, potom zvýšenie konvertor vyzerá ako najlepšia voľba. [/Quote] A to by bola menšia ako AC napájanie, správne?

Budem to rozmyslím, áno, to by sa menšie. Poviem vám, prečo som bežal simulačné štátnym WebBench, majú tri zariadenia schopné 43v 2,5 ampér (čo je maximálne je určený pre simuláciu), LM3478 - 88 a 81. Cievky, ktoré používajú je len 25 mm v priemere. použitého induktora: http://www.bourns.com/data/global/pdfs/PM2110_series.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back