kto sa SI / PI simulácie: HW zariadenie alebo usporiadanie designer?

B

buenos

Guest
kto sa SI / PI simulácie: HW zariadenie alebo usporiadanie designer? A vôbec, akú veľkú kontrolu nemá hardware inžinier mať nad rozložením: môže povedať Layout Engineer to - "Daj týchto 10 kondenzátory tu a nie tam" alebo "dať ukončenie tu" alebo "aby to splitplane väčšie?". .. , Ktorý určuje vrstvu stackup, materiálov, šírok stopy, stopa assigments, bus-vrstva assigments ...

Robím SI / PI analýzy ako návrhár PCB, a tiež to, čo robím, čo HW + eng. smernice, budú tvoriť fungovanie rady. Typ komponentov a špeciálne umiestnenie z nich je povinnosť designer rady a my ako rozvrhnutie návrhári musí poslúchať!

util teraz som robil všetko, čo na projektoch. Ale teraz, chcem zmeniť zamestnanie, a ako vidím, že sú od seba oddelené pozície všade inde: hw konštruktér, designer a usporiadanie. Takže som premýšľal o prácu ako inžinier konštrukcia HW, tak som nechcel robiť usporiadanie ešte. ale chcem vedieť, či môžem pokračovať v práci s integritu signálu, alebo nie. v skutočnosti to je jeden z najlepších častí celej veci pre mňa. Johnson, vaša doska / hw technikov dont urobiť simulácia sami? Žiadajú vás, ako to urobiť?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back