Kto mi môže povedať rozdiel set_dft_signal?

S

sunspot

Guest
Kto mi môže povedať rozdiel medzi test_point_normal_data_clock a test_point_clock pre "set_dft_signal" príkaz použitý v AutoFix DFT kompilátor? vďaka

Popis: Príkaz set_dft_signal umožňuje určiť, ktoré existujúce hlavné vstupné signály môžu byť použité pre špecifické testovacie účely. Pri neexistencii takého spresnenia, test bod nástroj nevyužívajú existujúce hlavné vstupné port. Namiesto toho sa vytvorí nový samostatný vstupný port. Vysvetlím to: možnosť test_point_normal_data_clock povedať, nástroj, ktorý budeme používať, že hodiny sú skúšobné hodiny (niekedy zdieľa s funkciou hodín), v prípade nepoužívajte túto možnosť, Nástroj pre vyhradené hodiny ako testovacie hodiny. Možnosť test_point_clock: V predvolenom nastavení sú všetky testovacie body dosiahol na nové hodiny skúšobný bod, ktorý je vložený v predvolenom nastavení. Môžete použiť systémové hodiny, a vyhlásil ho za skúšku bod hodinami pomocou príkazu set_dft_signal.

To je od vás milé, aby mi pomohol. Ale nemôže chytiť, mohol by si líčiť podrobne. Aký je rozdiel medzi skúšobné hodiny a hodiny merací bod? Od samého začiatku svojho zapojenia do DFT, myslím, že príkaz create_test_clock ako prehlásenie o skúšku hodín. Keď sa tieto dva comands, bolo varovanie vydáva takto: Upozornenie: Prepísanie už zadaný signál na "CLK_PAD" port. Typ signálu konfliktov "test_point_clock" so starým typom "test_point_normal_data_source_clock". (Testdb-258) Vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back