krokového motora IC ovládač

W

wakaka

Guest
Zdravím všetkých, môže mi vedieť, ktoré IC je možné využiť na kontrolu 12V bipolárny krokový motor (myslím, že mám len 4 drôty ako riadiace signály), pokiaľ možno aj schémy. Mimochodom, rozdiel medzi WATS unipolárne a bipolárne krokový motor? unipolárne iba striedavo v jednom smere? bipolárnej striedavo v oboch smeroch? to unipolárne a bipolárne má rýchle a pomalé kontrolou? vďaka.

Ahoj wakaka tento jednoduchý a ľahko obvodu home.cogeco.ca / ~ rpaisley4/Stepper.html

Ahoj wakaka, pozrite sa sem: http://www.cs.uiowa.edu/ ~ Jones / krok / rozdiel medzi unipolárne a bipolárne je v spôsobe, ako to funguje. Unipolárne má jedno spoločné drôt zo všetkých cievok a stačí nastaviť druhý koniec cievky. bipolárnej máte napr. 2 coild s oboma konci pripojený k ovládaniu obvodu a potrebujete zmeniť polaritu na cievke napr h mosta. Oba motory sa môže obrátiť aj smer. Rýchlosť je riadená frekvencia, ktorú meníte stav riadiace vodiče.

Assalamo Allykum! Môžete použiť ULN2003 pre pohon 12V krokového motora. Použil som tento IC vo svojom projekte, a to funguje perfektne. Prajeme Vám veľa šťastia. Starať

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back