Kontrolný pole TEM vzor waveport.

D

d04500

Guest
Ako získať požadovaný vzor TEM pole s 3 alebo viac vodičov? Kreslím modálne / terminálové linky medzi 2 vodičmi. Keď som plot pole E vzor waveport, nájdem niekedy HFSS liečbe posledný dirigenta ako plávajúce, a niekedy, SIG / GND. Ako ovládať, že? Cry:: cry:: cry:: idea:: idea:

Pri nastavení waveport požiadať o viac ako jeden druh. Päť alebo šesť by bolo dobré miesto pre štart, ale budete potrebovať ešte viac. Potom môžete skúmať rôzne druhy Po vypustení kód iterovat niekoľkých priechody. Potom sa zamerajte svoju pozornosť na požadovaný režim. Možno budete musieť zmeniť svoje impedancia vedenie udržať veci v synchronizáciu. Pozrite sa na ručné aj pod impedancia výpočty.

Môj problém je, že TEM režim, ktorý chcem, je lineárny kombináciou základných režimov, ktoré HFSS dostane. Ako môžem získať moje režime priamo ???:|:|

Už ste o tom s Ansoft technickou podporou? Môžete rozrušiť viac druhov dopravy a riadenia ich relatívnej fázy a amplitúdy v príspevku spracovania. Vzhľadom k tomu, že máte režim, ktorý je lineárny kombináciou niekoľkých ďalších by som si, že je cesta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back