W
winlose2582
Guest
Im úplne čerstvý nováček v PIC a já také nikdy dozvedieť PIC prv, dúfam, že všetky forumers tady mi môže pomôcť, a dajte mi vedieť, čo mám robiť,
1. ....Ďakujeme !!!!!
Ja teraz robím pre svoj titul posledného roka projektu.
microchip.
Tento projekt je potreba vytvoriť telefonické Automations kontrolný a bezpečnostný systém, ktorý je ovládanie pomocou
mikročipu PIC.Pokynu pre systém, keď je používateľ volá domu telefón, asi po 20sec nikto odpovedať na telefóne, bude priamo prejsť na systém a užívateľ je potrebné zadávať heslo pre prístup do systému.Po overení, hesla, užívateľ si môže zvoliť možnosti z menu, rovnako ako Príklad:Stlačte 1 sa prístup k bezpečnostným systémom,Stlačte 2 pre prístup do systému domácej automatizácie (ovládanie blesku alebo fanúšikovia systém), aTlač 0 vypnúť / zapnúť alarm systémPo výbere, si užívateľ môže priamo tlačovej počte zastúpení pre zapnutie alebo vypnutie systému alebo automatizácie dielov.
Keď je alarm triggled, systém automaticky volať používateľovi a varovania, aby užívateľ, ktorý sa v rámci systému je triggled by listenning tón typ generované tónový generátor.
Pre celý systém spojenia sme pomocou RF bezdrôtové pripojenie systému.A automatizačních častí a bezpečnostné časti sme dividedboth do 4 zón.Moje otázky sú tu ...1.
Môžem použiť 16f877 na môj projekt?
alebo iné PIC model je vhodnejšie?2.
Je, je potreba ďalších PIC na ovládanie automatické vytáčanie časti??3.
Každá odporúčaná s odkazom na webové stránky?4.
Môže i stavať akúkoľvek radu alebo rozvoj tester palube sám?
cos mám rozpočtu pre môj projekt.5.
Má môj systém možno vykonať napríklad príkazom optionals som napísal?
Vďaka za pomoc mi ....ur odpoveď i ocenia .....
1. ....Ďakujeme !!!!!
Ja teraz robím pre svoj titul posledného roka projektu.
microchip.
Tento projekt je potreba vytvoriť telefonické Automations kontrolný a bezpečnostný systém, ktorý je ovládanie pomocou
mikročipu PIC.Pokynu pre systém, keď je používateľ volá domu telefón, asi po 20sec nikto odpovedať na telefóne, bude priamo prejsť na systém a užívateľ je potrebné zadávať heslo pre prístup do systému.Po overení, hesla, užívateľ si môže zvoliť možnosti z menu, rovnako ako Príklad:Stlačte 1 sa prístup k bezpečnostným systémom,Stlačte 2 pre prístup do systému domácej automatizácie (ovládanie blesku alebo fanúšikovia systém), aTlač 0 vypnúť / zapnúť alarm systémPo výbere, si užívateľ môže priamo tlačovej počte zastúpení pre zapnutie alebo vypnutie systému alebo automatizácie dielov.
Keď je alarm triggled, systém automaticky volať používateľovi a varovania, aby užívateľ, ktorý sa v rámci systému je triggled by listenning tón typ generované tónový generátor.
Pre celý systém spojenia sme pomocou RF bezdrôtové pripojenie systému.A automatizačních častí a bezpečnostné časti sme dividedboth do 4 zón.Moje otázky sú tu ...1.
Môžem použiť 16f877 na môj projekt?
alebo iné PIC model je vhodnejšie?2.
Je, je potreba ďalších PIC na ovládanie automatické vytáčanie časti??3.
Každá odporúčaná s odkazom na webové stránky?4.
Môže i stavať akúkoľvek radu alebo rozvoj tester palube sám?
cos mám rozpočtu pre môj projekt.5.
Má môj systém možno vykonať napríklad príkazom optionals som napísal?
Vďaka za pomoc mi ....ur odpoveď i ocenia .....