Kontrola Automations a bezpečnostný systém PIC

W

winlose2582

Guest
Im úplne čerstvý nováček v PIC a já také nikdy dozvedieť PIC prv, dúfam, že všetky forumers tady mi môže pomôcť, a dajte mi vedieť, čo mám robiť,
1. ....Ďakujeme !!!!!

Ja teraz robím pre svoj titul posledného roka projektu.

microchip.

Tento projekt je potreba vytvoriť telefonické Automations kontrolný a bezpečnostný systém, ktorý je ovládanie pomocou
mikročipu PIC.Pokynu pre systém, keď je používateľ volá domu telefón, asi po 20sec nikto odpovedať na telefóne, bude priamo prejsť na systém a užívateľ je potrebné zadávať heslo pre prístup do systému.Po overení, hesla, užívateľ si môže zvoliť možnosti z menu, rovnako ako Príklad:Stlačte 1 sa prístup k bezpečnostným systémom,Stlačte 2 pre prístup do systému domácej automatizácie (ovládanie blesku alebo fanúšikovia systém), aTlač 0 vypnúť / zapnúť alarm systémPo výbere, si užívateľ môže priamo tlačovej počte zastúpení pre zapnutie alebo vypnutie systému alebo automatizácie dielov.

Keď je alarm triggled, systém automaticky volať používateľovi a varovania, aby užívateľ, ktorý sa v rámci systému je triggled by listenning tón typ generované tónový generátor.

Pre celý systém spojenia sme pomocou RF bezdrôtové pripojenie systému.A automatizačních častí a bezpečnostné časti sme dividedboth do 4 zón.Moje otázky sú tu ...1.
Môžem použiť 16f877 na môj projekt?
alebo iné PIC model je vhodnejšie?2.
Je, je potreba ďalších PIC na ovládanie automatické vytáčanie časti??3.
Každá odporúčaná s odkazom na webové stránky?4.
Môže i stavať akúkoľvek radu alebo rozvoj tester palube sám?
cos mám rozpočtu pre môj projekt.5.
Má môj systém možno vykonať napríklad príkazom optionals som napísal?

Vďaka za pomoc mi ....ur odpoveď i ocenia .....

Děláš ur projekt sám?

Môj návrh je

1.split projekte do niekoľkých modulov

2.Determine špecifikácie pre každý modul

napríklad: Wate potrebný softvér, montáž alebo C, tyoe o prepojení ....

Potom môžete nájsť veľa informácií na toto fórum.Prosím hľadať.

Dúfam, že to môže pomoct.

pozdravmi,
Michael

Tento projekt je na tom o 4 členmi skupiny,
aj na poplatku za programové časti.
Ale aj veľmi čerstvého PIC programovania, takže potrebujú pripomienky forumers ....

Citácia:

Moje otázky sú tu ...

1.
Môžem použiť 16f877 na môj projekt?
alebo iné PIC model je vhodnejšie?

hi .... Všetci priatelia tu ...

i použiť MPLAB v7.0 na kompileru môj program.
ale tu chybu
"Zdroj cesta k súboru presahuje 62 znakov.
Zastavenie stavať na prvý neúspech, ako požaduje. "
Wate zmysle tejto chyby?to je môj limit dĺžky program?

Mám iné PIC assembler odporúčame použiť??

thanx!

Zmeniť cesta kratšia ako 62 znakov.napríklad
c: program file / my proyecto / proyect.mcp = 37 characteres

Ahoj ....

Dostal som môj DTMF dekóder Výstupný signál .....
Výstup z DTMF je v binárnou kód ....
čo znamená, že sa číslo "1" sa v tlači, potom to bude generovať 0001 binárny kód.

Moje otázky sú tu ...
Môže PIC pochopiť binárny kód vygenerovaný z DTMF??Alebo aj potreba previesť do binárnou vysokého / nízkeho stavu?

budete musieť pripojiť DTMF dekodér pre PIC kolíkov.Potom môžete zadať portu.To nie je príliš ťažké.Tiež sa môžete pozrieť na google, existuje spousta ich vzorov s DTMF dekóder čipy, možno aj Vy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back