J
jack_yls
Guest
V súčasnej dobe mám nejaké problémy designu. Analógové konštrukcia, napájanie. 1 z dôležitých súčastí napájacieho napätia kondenzátora. Tak, ako všetci vieme, kondenzátory majú aspoň 2 základné funkcie, ukladanie poplatku a filtrovania šumu (najmä frekvencie). Kondenzátory majú rôzne kapacity, čas odozvy a impedancia. Pre blokovací kondenzátor, ja používam "Try a omyl" a základné výpočet impedancia (kondenzátor). Našiel som niekoľko alternatívnych kondenzátor k výmene (za cenu dole / pridaná hodnota). Avšak, tam sú niektoré pojmy si nie som istý. S pozdravom. Nižšie uvedený graf je úbytok napätia, ak je okruh "ON". Keď je obvod na, napätie VCC obvodov drop trochu a potom, kondenzátorové a poskytujú poplatok (aktuálne) do obvodu a napätie sa stane stabilným po určitej dobe. Tu sú otázky, ak môžem použiť väčšiu hodnotu (kapacitný), by pokles napätia lepšie (ani nie tak pokles napätia), vo veľkej hodnoty kondenzátora je možné uložiť viac náboje? Ako o dobe odozvy rôznych kondenzátora? ECAP kondenzátor je odozva rýchlejší ako keramický kondenzátor?