koncepcie: odraz hluku z dôvodu impedancia mistmatch?

S

Siq

Guest
Ahoj,

Som zmätený koncept, pls tak ma opravte.

Zvyčajne hovoríme zámena impedancia pri vysokých f.ale v nízkej f (povedzme <10MHz), existujú ešte odraz hluku z dôvodu mistance nesúladu.rokov 'hovoria zaťaženie 100ohm, zdroj impedancia 50ohm výstup a prenos líniu medzi možná nejakú hodnotu.Ak by sme začať impulzov na vstupe, nemá tvar vlny bude ovplyvnený odrazom hluku v dôsledku tejto impedancia nesúlad?Ak je tomu tak, potom sa signál bude degradovaný, prečo sa ľudia nikdy nenapadlo nízkej impedancie f nesúlad problém.
moc vďaka!

To nie je naozaj hluk, to je interferencie.Nachádzate sa čiastočne pravdu, že odrazená vlna narušia pulzný, ale nie je závislosť na frekvencii tam, to je jednoducho závisí na odrazu.Jeden predpoklad je, že činiteľ odrazu je plochá cez frekvenciu.

Dave

Predpokladám, že ste použil termín "hluk" ako "nežiaduci účinok".

Javy, ako je pulzná skreslenia, pulz odraz atď stále existujú na všetkých frekvenciách, nízke a vysoké.
Ale prečo zvyčajne je to brať do úvahy pri vysokých frekvenciách?Vzhľadom k tomu, dĺžka trate je oveľa dlhšia źλ.

Pre tieto dlhé fronty TX, odrazeného signálu kombinovať je to fáza odovzdávania vlny (alebo impulz, ak vám vyhovuje) a výsledok je známy javy tzv stacionárnych vĺn inžiniermi a volal zásahu vedcov.

Pre trate oveľa kratšie, než źλ odráža fázy sa blíži forwardind jeden.

Ale ak vy ste napísal "šum", a myslia na bielu, Gaussova šumu ...Takže odpoveď bude sa stala oveľa dlhšie.Povedzte mi.

Ďakujem vám chlapci odpoveď na moju otázku!

Asi som trochu pocit z Vašej odpovede.
Áno, mám na mysli "nežiaduci účinok".Vlastne som sa myslieť na veci, ako keby som poslať impulzov "1000111 ....", a mám zdroj výstup imp.50ohm, TX Z0 100ohm line, zaťaženie 200ohm.potom pre vysoko f, tam by sa nejaký odraz v dôsledku nesúladu, bit signály na neskorší vlak by byť ovplyvnené predchádzajúcim signálu odrazom bit.Ak TX je krátka v porovnaní s vlnovou dĺžkou prenášaného signálu (nízka f), reflexie by sa hrať účinok, pretože fáza sa nezmení, je to, že to, čo máte na mysli?
moc vďaka!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back