Konštrukcia zaujatosti obvodu pre operačný zosilňovač

W

wael_wael

Guest
Ahoj každý subjekt Začínam design zaujatosti obvodu, je nutné zaujatosť obvode majú vo fáze a šírku pásma, rovnaký operačný zosilňovač ide

Aký typ skreslenia okruhu, ktorú ste použili. Je tam uzavretej slučky vo vás zaujatosť ciurct. Don, t starostlivosť vo fáze, pokiaľ nie je uzavretá slučka. A zaujatosť šírku pásma sa netýka OP obvykle. Ako obvod zaujatosť DC bias obvykle.

tak dlho, kým si nie ste pomocou slučky pre reguláciu zaujatosť, nie je starosť phasemargin pre uprednostnenie obvodu.

[Quote = wael_wael] hi každý subjekt Začínam design zaujatosti obvodu, je nutné zaujatosť obvode majú vo fáze a šírku pásma, rovnaký operačný zosilňovač ide [/quote] zaujatosť okruhu nie je potrebné vo fáze

Mohli by ste mi prosím povedať, niektoré typy skreslenia okruhu? Ja len viem, bandgap referencie a aktuálny zdroj skreslenia. Môžete mi dať tip viac?
Aký typ bias okruhu, ktorú ste použili. Je tam uzavretej slučky vo vás zaujatosť ciurct. Don, t starostlivosť vo fáze, pokiaľ nie je uzavretá slučka. A zaujatosť šírku pásma sa netýka OP obvykle. Ako obvod zaujatosť DC bias väčšinou.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back