Konštrukcia antény Cassegrain, pomoc!

S

saras

Guest
Ahoj, ja mať za úlohu vytvoriť antény Cassegrain, s kruhovou rohu zdroj. Čítal som v novinách, že návrh antén Cassegrain má 8 parametrov. Mám len priemer hlavného reflektoru a F / D. mohol by ste mi prosím povedať, o postupe pri hľadaní ďalších parametrov? a je možné simulovať návrhu HFSS? Díky moc vopred sara

Hi sąrašo dobré miesto pre štart bude http://www.w1ghz.org/antbook/contents.htm je veľa dobrých praktických informácií tu. Cassegrain anténa je považovaný za akékoľvek jedlo typ antenna, ktorý je vzadu kŕmené sub-refelctor. Prísne vzaté caassegrain reflektor sa, ak si dobre pamätám guľové primárne zrkadlo a sekundárne hyperboloidal. a to je asi ak sú všetky ostatné parametre sa spomínate, pochádza z, tvar primárnej a je to F / D a zodpovedajúce sekundárne. Môžete si anténu apear do krmiva, aby sa takmer každý F / D sa vám páči vhodným utváranie seconday refelctor. Pozrite sa na ďalekohľady Schmidt Cassegrain, veľmi krátky tubus s F / D 10. Navrhovanie reflektor antennna je v podstate optické problém. Pri návrhu antény budete musieť vziať do úvahy, že sekundárne facat je rovnakého poriadku veľkosti vo veľkosti ako vlnová dĺžka, ktorý používate, a to ako pri rokovaní s osvetlením, kde je mnoho rádov väčšie, takže budete musieť pozrite sa na diffration okolo neho. Dúfam, že to pomôže trochu. Existuje veľa antén zdrojov tam predovšetkým na týchto stránkach venovaných mikrovlnnej amatérske rádio. Petr

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back