Konštrukcia 180 shift stupňa fázové napájanie deliče problém

S

sunnyfunghy

Guest
Ahoj všetci Robím moc delič s 180 stupňami radenia fázy. Napriek tomu sa snažím to najlepšie urobiť, ale nevykoná 180 ° fázový posun vo frekvenčnom rozsahu 3 GHz a 8GHz. Môže mi niekto povedať, čo sa deje v mojom návrhu. Ja používam HFSS verzia 10. Ďakujem

Myslím, že je u dizajnu sa ľahko pomocou IE3D. Je to veľmi jednoduché ... Neviem, jeho dizajn v HFSS ... je knižnica (Component) pre 180 hybridným pohonom delič

[Quote = harman16] Myslím, že je u dizajnu sa ľahko pomocou IE3D. Je to veľmi jednoduché ... Neviem, jeho dizajn v HFSS ... je knižnica (Component) pre 180 hybridným pohonom delič [/quote] Tak, kde je knižnica komponentov pre 180 hybridným pohonom delič? Môžeš post it? Okrem toho, ja neviem, ako používať IE3D. Takže musím HFSS navrhnúť to. Môže niekto mi môže pomôcť. Ďakujem

Kde sú vaše waveports? Nevidím je a myslím, že je definovaný zle.

[Quote = shlomo22] Kde sú vaše waveports? Nevidím je a myslím, že je zle definovaný. [/Quote] ja používam koncentrovaný portu

Keď som otvoril súbor v HFSS, zoznam na ľavej strane povedal Waveport, som si istý.

[Quote = shlomo22] Keď som otvoril súbor v HFSS, zoznam na ľavej strane povedal Waveport, som si istý. [/Quote] Prepáč, ale ja ju otvoríte, je to paušálna port.

Hmm, jo, nie je si istý, čo som fajčil. Každopádne, je to mätúce sa mi, že vaša konštrukcia je pod * * rovinou vozovky sa nad tým. Vzhľadom k tomu, medi tvorí takmer dokonalý vodič, nie je potreba Veterníkovi nad ním. Môžete odstrániť všetko, čo vzduch a namiesto toho dať pod microstrip, kde je len trochu vzduchu a teraz je potreba. To by mohlo problém vyriešiť. Potrebujete iba airbox, kde bude pole. Nad medi lietadlo nebude polí, pod pás bude významné oblasti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back