Konštantný prúd obvodu Pomocník

D

diegomaradona

Guest
Potrebujem stály prúd 1 mA v destilovanej vode. Dve elektródy sú umývadlá vo vode a počas procesu malé čiastočky anódy klesajú vo vode a preto, že odolnosť proti vode klesá a prúd rastie. Musím zostať konštantný prúd (1 mA) a napätie musí ísť dole. Vstupné napätie je asi 30 V. Enybody sulution sa na tento problém? Prosím pomôžte! dík

Ďakujem Vám za odpoveď. Musím na začiatku procesu, všetkých napäťových môžem dostať, pretože destilovaná voda je vysoko izolačné. Takže ak táto dióda môže pracovať na 50 voltov maximálnu môžete mi povedať, akú maximálnu výstupné napätie môžem získať, bude to fungovať?

Aktuálne dióda nie je nič iného než JFET s shorted brány ku zdroju ... VDS tak záleží na prúde, ktorý používate ... Myslím, že strata na tieto dióda by bola veľmi nízka, že ... Aká je úroveň napätia, ktoré by ste potrebovať ... Ak máte zadať, že možno by som mohol nájsť riešenie ....

Potrebujem, že napätie na začiatku celého procesu je asi 30 voltov.

potom pomocou obmedzenia prúdu dióda nie je tak veľký problém ... úbytok JFET, ktorý je VDS by bolo veľmi menšie a ja dont myslím, že by vyššia ako 20 voltov iethat 50-30, čo potrebujete .... takže radšej Google a zistiť aktuálny diódy pre prúd, ktorý budete potrebovať ...

Anand mi pomohol s jeho odpoveďou, ale diódu, ktorá sa zmienil, je veľmi ťažké sa dostať (nie distribútorov takého druhu elektronickej časti v mojom regióne). Nájdete almoust niečo iné súčasného nariadenia diódy nie sú k dispozícii!? Môže niekto urobiť inak, aby riešenie môjho problému? Nie som tak dobrý v elektronike, takže najlepší spôsob, ako mi pomôcť, je odoslania elektronickej rozvrhom riešenia, a ja budem môcť tým, že robiť na doske, ale ak poviem solition o "slova" by som asi nerozumel.

Ak sa nepotrebujete vysokou presnosťou zdroj prúdu, môžete použiť tento okruh.

Ďakujem za pomoc. Prúd musí byť stále menej než 0,1 až 0,15 mA na štvorcový cm anódy. Tak preto, že som si spočítal, že prúd vo vode musí byť maximálne 1 mA.

Ahoj, prosím, čo presne tu robíte? Aké riešenie sa umiestniť elektródy a elektródy, čo presne je používate?

Snažím sa robiť collodial striebro, takže elektródy sú čisté striebro. Collodial strieborné čiastočky, musí byť nano veľkosť. Nano veľkosť bude v prípade, že prúd je pod 0,1 do 0.15 mA na štvorcový cm anódy.

OK robíte collodial strieborné s elektródami je čisté striebro. Tak ako to máte v pláne dosiahnuť Collodial strieborné častice o veľkosti nano

Ako som povedal predtým, než v prípade, že prúd vody je menší ako 0.1-0.15 mA na štvorcový cm anódy častíc striebra klesol vo vode bude nano veľkosť. Vzhľadom k tomu, destilovanej vody má veľký elektrický odpor, musí byť napätie na začiatku procesu byť vyšší, pretože sa môžete dostať.

zmena destilovanej vody v pravidelných intervaloch bude udržiavať vysokú odolnosť vode. Ak ste v poriadku s týmto prístupom potom výpočet pomeru, v ktorom straty vody jej odolnosť voči intervaloch výmene vody by pomohol s novým dizajnom.

Pre koloidného striebra, musí byť destilovaná voda nič iné.

Áno, ja viem, že chceš destilovanou vodou, ale hovoril si, že chcete zachovať vysokú odolnosť destilovanej vody. Mám pravdu? Takže keď som potom môj predchádzajúci príspevok je cesta von, ktorá vyvíja systém, ktorý automaticky čerpadlo v novom destilovanú vodu nahradiť, ktorého odpor klesá. Ak sa mýlim, povedzte mi, čo presne chcete, ja, si istý, že existuje cesta von. na zdravie

Nie, ja nechcem, aby odpor destilovanou vodou. Čo potrebujem, je, že keď je odpor vody klesá, pretože častice striebra je "ripovanie" z anódy do vody, než napätie musí začať klesá, nie je aktuálna! Ak je proces ukončený, keď napätie je nízke a na tom mieste striebro z anódy nesmie byť umiestnená do Vodohospodársky viac. To je všetko!

[Quote = Borber] Ak nepotrebujete vysokou presnosťou zdroj prúdu môžete využiť tento obvod. [/Quote] Čo sa deje s napätím v tomto obvode afther, že odpor R1? Budem mať veľký pád napätie pred tým, než prišiel na elektródy? Vzhľadom k odporu R1 je o niekoľko kiloohmů a vstupné napätie je max 30 V (JFET zvládne), to znamená, že napätie na elektróde bude v mVolts? Ak je thru že tento obvod nemôže pomôcť, pretože som napríklad na začiatku procesu, ktorý napätia od elektródy na 30V.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back