Konštantná gm filter designu

W

whitewiz

Guest
Potrebujem navrhnúť konštantný gm filter, aby ho pred predzosilňovač s cieľom získať konštantný zisk na 100MHz frekvenciu. Bohužiaľ, nie je dobré učebnice v knižnici. To je tak ocenili, ak by ste odporučiť nejaké publikácie alebo knihy týkajúce sa stálou gm návrhu filtra. Ďakujeme vám Chris

Prosím, môžete vysvetliť svoje požiadavky podrobnejšie? Za normálnych okolností sú GM-C filtre použiť, pretože ich tuningových možností gm, ale za akým účelom si vyžaduje neustálu "GM"? Alebo sa všeobecne rozumie "stály zisk"?

Myslím, že konštanta GM vám pomôže filter predzosilňovač získať konštantný zisk. Keď som zmeral výstupný výkon s použitím osciloskopu a funkčný generátor, 100MHz obdĺžnik impulzné nemôže byť zosilnený. Výstup vyzerá ako sínusové vlny. Preto je potrebná široká pásma. Bez konštantný zisk, iba sínusové vlny byť zosilnený. Prosím, dajte mi vedieť, že existuje nejaký dobrý spôsob, ako urobiť konštantný GM alebo konštantné zosilnenie filtra. Ďakujem za odpoveď

[Quote = whitewiz] Myslím, že konštanta GM vám pomôže filter predzosilňovač získať konštantný zisk. Keď som zmeral výstupný výkon s použitím osciloskopu a funkčný generátor, 100MHz obdĺžnik impulzné nemôže byť zosilnený. Výstup vyzerá ako sínusové vlny. Preto je potrebná široká pásma. Bez konštantný zisk, iba sínusové vlny byť zosilnený. Prosím, dajte mi vedieť, že existuje nejaký dobrý spôsob, ako urobiť konštantný GM alebo konštantné zosilnenie filtra. Ďakujem za odpoveď [/quote] Ja naozaj nechápem, problém: Bez konštantný zisk, iba sínusové vlny byť zosilnený. Čo to znamená?

Keď som testoval vstupný signál s obdĺžnikovým tvarom a 100MHz šírku pásma pre predzosilňovač (stredná frekvencia: 100Mz, šírka pásma: 30MHz), výstupný signál je sínusový priebeh byť zosilnený (tvar má byť obdĺžnikový). Môj priateľ zmienil, vaše šírka pásma predzosilňovača nestačí zosilniť vstupný signál so šírkou pásma 100MHz a vášho predzosilňovača je šírka pásma je okolo 30MHz. Odporučil, je lepšie si navrhnúť dolnej priepusty alebo Horná priepusť konštantné gm filter (alebo filter s konštantným GM alebo konštantný zisk) a dal ho pred predzosilňovač. Nemyslím si, že je to konštanta odolný filter. To je tak ocenia, keď potrebujem navrhnúť tento druh filtra a tam je nejaký dobrý materiál na krytie. [Quote = LvW] [quote = whitewiz] Myslím, že konštanta GM vám pomôže filter predzosilňovač získať konštantný zisk. Keď som zmeral výstupný výkon s použitím osciloskopu a funkčný generátor, 100MHz obdĺžnik impulzné nemôže byť zosilnený. Výstup vyzerá ako sínusové vlny. Preto je potrebná široká pásma. Bez konštantný zisk, iba sínusové vlny byť zosilnený. Prosím, dajte mi vedieť, že existuje nejaký dobrý spôsob, ako urobiť konštantný GM alebo konštantné zosilnenie filtra. Ďakujem za odpoveď [/quote] Ja naozaj nechápem, problém: Bez konštantný zisk, iba sínusové vlny byť zosilnený. Čo to znamená? [/Quote]

[Quote = whitewiz] Keď som testoval vstupný signál obdĺžnikového tvaru a šírky pásma 100MHz pre predzosilňovač (stredná frekvencia: 100Mz, šírka pásma: 30MHz), výstupný signál je sínusový priebeh byť zosilnený (tvar má byť obdĺžnikový). Môj priateľ zmienil, vaše šírka pásma predzosilňovača nestačí zosilniť vstupný signál so šírkou pásma 100MHz a vášho predzosilňovača je šírka pásma je okolo 30MHz. Odporučil, je lepšie si navrhnúť dolnej priepusty alebo Horná priepusť konštantné gm filter (alebo filter s konštantným GM alebo konštantný zisk) a dal ho pred predzosilňovač. Nemyslím si, že je to konštanta odolný filter. I [/quote] Ak váš signál potrebuje 100 MHz Šírka pásma - a váš zosilňovač má len 30 MHz, ja neviem, ako by mohol pomôcť filtra. Alebo som sa zle niečo? Možno, že váš priateľ bol vtip?

Z vašej odpovede, môže filter nie je pomôcť získať výstup predzosilňovača s týmto druhom špecifikácie. Je to tak? Som tiež zmätený koncept, takže sa pýtam na otázku tu. Myslím, že šírka pásma Ultra široké pásmo zosilňovača je 2 až 3 krát väčšia ako stredná frekvencie. Myslím, že je potrebné navrhnúť filter s vysokorýchlostným párovanie a konštantný zisk vo frekvenčnej oblasti, ako je zosilňovač ultrawide kapely. Ďakujem za odpoveď Chris [quote = LvW] [quote = whitewiz] Keď som testoval vstupný signál s obdĺžnikovým tvarom a 100MHz šírku pásma pre predzosilňovač (stred frekvencia: 100Mz, šírka pásma: 30MHz), výstupný signál je sínusový priebeh ako zosilnený (tvar má byť obdĺžnikový). Môj priateľ zmienil, vaše šírka pásma predzosilňovača nestačí zosilniť vstupný signál so šírkou pásma 100MHz a vášho predzosilňovača je šírka pásma je okolo 30MHz. Odporučil, je lepšie si navrhnúť dolnej priepusty alebo Horná priepusť konštantné gm filter (alebo filter s konštantným GM alebo konštantný zisk) a dal ho pred predzosilňovač. Nemyslím si, že je to konštanta odolný filter. I [/quote] Ak váš signál potrebuje 100 MHz Šírka pásma - a váš zosilňovač má len 30 MHz, ja neviem, ako by mohol pomôcť filtra. Alebo som sa zle niečo? Možno, že váš priateľ robí srandu? [/Quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back