Kompenzačné kondenzátor v dvoch-stupňový OZ

S

slchen

Guest
Dear all:

Mám otázku ohľadom odškodnenia kondenzátora 2-stupňový OZ.
Ako je uvedené v priloženom súbore, použil som PMOS capaciotr (M13) realizovať compenstation kondenzátor.
Brána M13 je pripojený k uzlu 5 a zdroje, scedíme a hromadnej sú napojené na výstup uzla (Vo).Toto je prvou voľbou.
Ďalšou možnosťou je, že brána je pripojená na výstup uzla (VO) a zdroj, scedíme a hromadnej sú pripojené na uzol 5.
Chcem vedieť, aký druh pripojenia je lepšie.
Vďaka za pomoc.

slchen

Nazdar,

Povedal by som, že druhá možnosť je oveľa lepšie.Ako viete, v dvoch-stupňový mlynár kompenzácie, dominantný pól je na výstupe uzla v prvej fáze (uzol 5) a nemá-dominantný pól je na výstupe uzla druhej etapy (VO).Tak sme chceli minimalizovať parazitné kapacitné na výstupe uzla druhého stupňa (posunúť mimo-dominantný pól na vyšších frekvenciách) a zvyšovať kapacitné vidieť na výstupe uzla v prvej fáze (to je dôvod, prečo používame mlynár kondenzátor) .

Prevažná časť stropu PMOS má veľa parazitné čiapky k podkladu, takže časť uzol je lepšie byť pripojený k výstupu na prvom stupni (uzol 5).Všetky kapacitné vidíme v bráne čiapky PMOS je len mlynár čiapky (takmer žiadne parazitné).Takže je lepšie sa pripojiť k bráne na výstup uzla.

OZ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back