Komerčné potrubia ADC bez vzorky / HOLD (alebo stopy / hold)

A

analog_guru

Guest
Má niekto viete o komerčné potrubia ADC bez vyhradenej S / H na vstupe?

Väčšina komerčných ADC v týchto dňoch sú bez špeciálnej SH zosilňovač. Používajú sa kondenzátory vzorky vstup priamo. Pozrite sa prosím do severských produktov pre Vaše požiadavky. Čo sa týka Sachin

Vďaka, ale nemohol som nájsť svoje detailné listy. Akékoľvek myšlienky na to, ako som si ich?

Vážení Analog_Guru Overil som si internet pre severskú Semiconductors. Ich internetové stránky nefunguje z nejakého dôvodu. Každopádne je papier severských inžinierov. Prosím, pokúste sa získať tento dokument: 97mW 110MS / s, 12b potrubia ADC realizované v Autori 0.18μm digitálnej CMOS: Anderson, Telsto, Hernes .... Okrem toho, prosím, na vedomie, že ADC návrhári určiť, že majú vo svojich SH ADC. Neznamená to, že zosilňovač určený pre funkciu SH. Môže to byť len kondenzátora na SH obvodu. Chcem tým povedať, že len sa pozerá na spec list nebude jasné, či je venovaný SH zosilňovača, alebo nie. V týchto dňoch sú prísne požiadavky na výkon, spolu s požiadavkou na vysoké rozlíšenie. Vďaka tomu je odstránenie SH AMP dobrá voľba. Hlavným problémom spojeným s bez zosilňovača SH je časový nesúlad medzi okamžitou prvý odber MDAC a Flash ADC. Ak máte v pláne vytvoriť svoj vlastný návrh, pls modelu tento účinok správne a venovať osobitnú starostlivosť, aby dispozičné riešenie. Čo sa týka Sachin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back