Komentár k mojej PowerPCB konštrukcia je vítaný!

C

ChineseDragon

Guest
Môj návrh obsahuje BGA balíka, ktorý má 836 pinů (6 kôl), prosím dajte mi nejaké rady ohľadne:
1) minimálne vrstvy requied;
2) návrh pravidiel;
Akékoľvek commnets sú veľmi vítané!

CD Ahoj!

Jeho ťažko povedať ...veľmi menej informácií poskytovaných ...

Keď
som spustení projektu v rozmere, že si myslím, že budete robiť, aj použitie 4 vrstiev: Signal / GND / VCC / Signal.
Ak je to zložitejšie, použiť viac vrstiev.

Existuje množstvo miest v tomto fóre na EMC a rady Dispozície nájdete množstvo informácií.

Ak máte viac konkrétnych otázok aj vám lepšie odpovede ...

pozdravy
Elvis

Všeobecne možno povedať,
že s veľkým BGA budete veľmi často potrebujú viac ako 4 vrstvy, a to záleží ....
Niektoré faktory, ktoré majú zásadný vplyv na moje skúsenosti:
* Koľko máte napätia na krmivo pre BGA?(možno aj viac ako jedno napätie rovine je potrebné ....)
* Ako ďaleko ste sa v priestore medzi "hrbole" / podložky?
* Cez Minimálna veľkosť - máte skutočnú bolesť, ak vaša pravidlá neumožňujú kombinácie 4 BGA podložky a cez v strednej .....
* Design pravidlá všeobecne máte v pláne majú používať?Pozri vyššie uvedené dva príklady praktických otázok, a na to, ak si vôbec môžete získať nejaké drôty a VIAS keď ich potrebujete!
* Žiadne drôty, ako ste sa vlastne pripojiť, obyčajne existuje mnoho "n / c" čapmi v akejkoľvek danej konštrukcie.

A dobrej praxe môže byť na prvej kontrole pravidlo stanovené pre základné požiadavky a potom skúste layout.

Veľa šťastia,
Ted

aký
je rozdiel medzi vankúšiky?Ak tento rozdiel je malý, myslím,
že 6 signál vrstva je na výber.môžete fanúšik všetky kolíky.

U môže ísť o minimálne 6 sig layers.Set minimálne 1 * rozchod rozostupmi pre trať do zošita, cez, medi, atď,,,. Track sledovať rozostupy v oblasti BGA ísť za 1 * rozchod kolies rozteč & ísť na 3 * rozchod rozstup okrem BGA oblasti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back