Koherentné zdroj signálu, nesúvislý zdroj hluku, Im hodil!

A

amlangford

Guest
Ja som hodil odkaz na literiture čítanie správy, ktoré naznačujú, že 6 dB rozdiel existuje medzi "koherentné" zdroj signálu a "nesúvislý" zdroje hluku. Myslím, že pojem súdržnosti použitý tu sa odkazuje na dobu, tj v koherentný zdroj signálu bude mať silnú koreláciu v pravidelných časových intervaloch, zatiaľ čo skutočný zdroj hluku je vždy nekorelované a tak nesúvislý. Je moje chápanie (ne) cohorent termíne správne a žiadne vysvetlenie 6dB rozdiel?? Ďakujem

koherentné odkazuje na synchronizáciu na miestnej oscilátor. Ak sa LO je free running potom je nesúvislý a ak LO dochádza k signálu samotnú ťažbu dopravcu potom je v súlade. Hluk je vždy hovorí, že je nesúvislý, pretože fázy a frekvencia sa mení náhodne.

Je obvyklé, aby assumtpion, že hluk je uncorrleated (tzn., autocorrlation o hluku v impulzu funkcie), a to neobvyklé, aby asumption, že signál je tiež rovnaké povahy. Tieto assumtpions zarobiť veľa výpočtov a priblíženie je to možné, čo je realita. Ale tieto nehovoriac o výkone signálu. Povaha náhodnosť signálu a šumu doesnt viesť k záveru o mocenské vzťahy. Takže tam je niečo iného v kontexte, ktorý vedie k 6 dB. -B hmm .. ale môže byť, ak budeme porovnávať equipower korelované a nekorelované signálu signál, PSD na určitej frekvencii, bude musieť byt nekorelované psd, zatiaľ čo súvisí nechcel by som byť rovný, môže existovať nejaký vzťah ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back