koži účinkom

K

koushikr_in

Guest
Aký je fyzikálny význam kože efekt?Ako to platí pre vlnovodného?

em vlny sa snaží preniknúť do dirigenta?to nemalo viesť k powe dissipace ak vlna cestuje do dirigenta?

Čo je to gén požiadavke --- by sigal pozdĺž cond povrchových alebo by mal byť obmedzený na dirigenta?

V phisical sognificance z kože účinok spočíva v tom, že je signál nepoužívajú všetky dirigent thikness k toku, ale len malú časť.Je závislá na frekv., Rezistivita a dielektrická.
Vniknutiu faktorom je thikness pri ktorej súčasná hustota je 1 / e (0,3678 ...).
Samozrejme menej kovu sa uplatňuje na elektrické vedenie, vyššia je séria odpor.
Tipical hodnoty medi sú mikrónov v GHz.
Vnútri vlnovodného, dependig vystúpi na režim, v oslabenie dominuje kovu straty.Len málo, exotických a ťažko exit, módy sú necitlivé na kovovej rezistivita.

Ahoj Sergio,

pár vecí: to, čo je v zmysle "menej kov?", máte na mysli kovové hrúbka?.Chcete-li mi známe série odpor vodiče je závislý na vodivosti a kožu hĺbka (na menej v prvom priblížení) a nie je závislá na kov hrúbky.

druhá: Hovoríte "v závislosti od režimu útlm dominuje kov straty".Pre mňa, v dutý ukazovateľ vlnovej dĺžky, unikátne stratu je zodpovedný kovu straty, a preto je vždy útlm dané kovov stratu, nezávisle na režime,
aj keď hodnota straty je závislá od vzrušenia režime.

pozdravy

Sa vo vlne průvodců signál nie je obmedzený iba na povrchu.Vlastne to sa odráža aj na vnútornom povrchu vlny sprievodcoch.

rajesh13 Napísal:

Sa vo vlne průvodců signál nie je obmedzený iba na povrchu.
Vlastne to sa odráža aj na vnútornom povrchu vlny sprievodcoch.

Dôvod, že daná osoba je v bezpečí vo vnútri kovovej auto počas búrky (alebo v klietke operátorov v našom divadle) nie je, ako mnohí predpokladajú, pretože kovovej nádoby tvorí Faradayova klietka, ale preto, že niečo známeho ako koži účinkom.A Faradayova klietka funguje iba statickej elektriny (pri skladovaní gulí na vrchole našej Van De Graaff sa Faraday klietky.) Čo sa stane, je, že ich negatívny vplyv poplatkov na Faradayova klietka navzájom od seba odsunú a skúsiť sa dostať, ako ďaleko od seba as je to možné.Najlepší spôsob, ako to urobiť, je užívať iba mimo klietky.Preto neexistuje žiadna elektrina na vnútorný.Keď blesk šroubu hitov však, že elektrina nie je statický - to sa pohybuje veľmi rýchlo!Niektoré ďalšie efekt, musí byť v práci.Lightning je príkladom veľmi vysokej frekvencie striedavého prúdu.To sa môže zdať nelogické, ako elektrinu v blesku skrutkový normálne pohybuje nadol, ale pri pohľade na súčasnú / čas diagramy pod ukáže, že je skôr krátky kúsok striedavý prúd ako prúd.Všetky elektrické prúdy vytvárajú magnetické pole, ktoré potom môže mať vplyv na súčasné (to je princíp elektrickú gitaru Kliešte).V jednosmerný prúd prípade všetko je konštantná, a tak sa zdá, že sa nič nestane.So striedavým prúdom, ale je oneskorenie v magnetickom poli
je reakciou na zmenu súčasného a 'staré' magnetické pole má tendenciu tlačiť aktuálne smerom od dirigent.Vzhľadom k tomu, že frekvencia sa zvyšuje,
a tak sa účinok až pri veľmi vysokých frekvenciách celý súčasný tokov vo veľmi úzkom kožu na vodiče - teda aj názov.Prvé práce na vysvetľovanie koži účinkom bolo vykonané lord Kelvin (teploty slávu) v roku 1887.Tesla tiež skúmali účinok.

nice odpoveď Maya.

možno vysvetliť, ako u oneskorením sa v magnetickom poli
v reakcii na zmeny v súčasných a ako 'staré' magnetické pole posúva súčasný smerom od dirigent.môže u jasne explai na frekv závislosť?

ak je to možné dať nejaké odkazy?

[quote = "dowjones"] Ahoj Sergio,

Ospravedlňujeme sa za meškanie, len teraz
som videl vás požiadal, aby mi ...

> Pár vecí: to, čo je v zmysle "menej kov?", Máte na mysli kovové hrúbka?.
Áno, mám na mysli menšia hrúbka kovu v prípade, že hrúbka je porovnateľná s penetráciu faktor.> Druhej: Hovoríte "v závislosti od režimu útlm dominuje> kovové straty".Pre mňa, v dutý ukazovateľ vlnovej dĺžky, unikátne straty> zodpovedná je kovový straty, a preto je vždy útlm> dané kovov stratu, nezávisle na režime,
aj keď hodnota> strata je závislá od vzrušenia režime.?Píšete rovnakú koncepciu aj napísal.
V každom prípade je WG útlm sa týka: kovové rezistivita, magnetickej permeability z kovu, kovové hrúbky (ak je nižšia alebo porovnateľná s penetráciu faktor), drsnosť povrchu, a spôsob rozmnožovania.

V prípade tipical je kruhový ukazovateľ vlnovej dĺžky (WC), kde sa exotické režime TE01 má oveľa menší útlm, ako je obvyklé TE11.

Sergio Ahoj, áno, myslím,
že sme rozprávajú rovnaký

Maya, je to prvýkrát, čo som čítal, že blesk nie je elektrostatický efekt!(poplatky na mraky a poplatky na zem a tak ďalej).

Myslel som, že Benjamin Franklin vysvetlené správne fyziky blesky do 1750.

Vážení dowjones, súhlasím Maya, samozrejme osvetlenie sú elektrostatické fenomenu, ale pri vypúšťaní je prechodná, preto je impulzívnemu účinok, a ak ste certaintly vedia, a majú pulz je to frekvenčné spektrum.Rýchlejší je pulzná, je širšie spektrum.
Takže všetky fenomenu súvisiace s premenlivou aktuálne existujú (v limitated času).Jedným z tejto fenomenu je inducted aktuálne, ktorý je príčinou mnohých elektronických škody pri búrke.

Dobrý deň, Sergio,

OK, ale ...

Súhlasím s tým, že vypúšťanie blesk je pulz, a ako impulz obsahuje spektrálnej zložky.Avšak hlavné zložky spektra sú obmedzené len na niekoľko málo kilohertz (od 0,1 do 10kHz viac či menej, hovoria odkazy nižšie).Podľa môjho názoru je to zďaleka vysokej frekvencii (aj
keď tento pojem je relatívny, já vím).

V skindepth pre hliníkového plechu na 10kHz je 0,8 mm, a na 0.1kHz je 8 mm, čo je dosť ďaleko od micron jednotiek sme zvyknutí manipulovať, keď hovoríme o pokožku hĺbka účinky.(úprimne, keby som bol v stredu a blesky búrky bych nejraději krabici s 8 mm hrúbka steny 0,8
mm, ako je on!).

O vplyv vypúšťania na elektronické zariadenia, myslím, že je nízka-vysoká frekvencia-napätie príčin škody na zariadení, vzhľadom na ich dopady na tranzistory, diódy ...Chápem, že žiadny high-frekvencia účinky objaví (Poznámka: pre mňa vysoká frekvencia je mikrovlnná rúra).

V súhrne Sergia, ako ste správne poukázal na to, že pôvod blesk je elektrický a vypúšťanie blesk je (nízka frekvencia) elektromagnetického vzhľadom na pulzne účinok.

pozdravy

http://www.duke.edu/ ~ zc3/agu2002.pdf

http://www.madsci.org/posts/archives/nov98/912136278.Ph.r.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back