Kejdens IC 5 na Redhat WS / AS

G

gezzas525

Guest
Má niekto pokúsil o Kejdens IC 5 na tieto OS to, či tieto iam myslím bude lepšia voľba ako Mandrake 9.2 as I havent pokúsili IC 5 na ktoré doteraz.

gezzas525 Napísal:

Má niekto pokúsil o Kejdens IC 5 na tieto OS to, či tieto iam myslím bude lepšia voľba ako Mandrake 9.2 as I havent pokúsili IC 5 na ktoré doteraz.

Ale WS / AS by mal fungovať, pretože boli testované a cetified EDA s inými nástrojmi.

Som sa pokúsil nainštalovať IC 5 v Mandrake 9.2, ale to sa nepodarilo, pretože IC 5 shell csh potrebujete k inštalácii, Mandrake 9.2 len bash shell.

Som sa pokúsil IC-5 na Mandrake 9.2 sa zdá byť aj môžu môcť otvoriť okno CIW.

pre csh shell csh na bash typ buniek a tie sa v C-shell

Tiež si môžete nastaviť v preferenciách. Cshrc.

nashledanou
ue

ue Napísal:

Som sa pokúsil IC-5 na Mandrake 9.2 sa zdá byť aj môžu môcť otvoriť okno CIW.pre csh shell csh na bash typ buniek a tie sa v C-shellTiež si môžete nastaviť v preferenciách. Cshrc.nashledanou

ue

OK chlapci, tak jsem shouldn't mať žiadne problémy IC5 beží na Mandrake 9.2 PP.Evryone môžeme potvrdiť, že všetko funguje,
tj usporiadanie, schematická, simulácia pomocou spektre a tiež pomocou Cadence (CDSK)
design kit modely napodobňujú.

TheDock Napísal:Môžem potvrdiť: Kejdens IC 5.0 funguje s Mandrake 9.2 PowerPack DVD.
Nájdete ju na eMule.Pozdravy,

V Dock

Maria má pravdu, však RH 7.3
doesnt beží na najnovších H / W to je assumming ste skutočne nájsť ovládače H / W.Ak dont chcete riskovať, máte na výber z dvoch možností:

1) RUN RH7.3 na starších H / W
2) RUN RH7.3 na Virtual Machine s využitím neskôr H / W.

Variant 2 IMO nie je dokonalý, ako pomocou říct VMWare 4 napríklad váš H / W compatile prostredníctvom abtraction / emulačného vrstvu alebo čo sa im hovorí.Dont chyba VMWare sa pomaly IVE vyskúšali Mandrake 9.2 a docela rýchlo (rýchlejšie ako virtuálne PC, nie jeho emulátor), len uistiť, že máte veľa RAM a rýchly procesor.

Iam o získať notebook HP ZD7000 a jeho imposible plynúť RH7.3 tak môžem buď použiť virtuálny stroj alebo až deň LINUX ako Mandrake 9.2.I po mojej výsledky tu, ak je niekto zaujíma.

KLEO

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back