kde stiahnuť účinníka meter DIY zdroj?

A

alphi

Guest
kde stiahnuť účinníka meter DIY zdroj? pomôž mi, ďakujem

Cyberprzestepcy atakują routery domowe, aby dostać się do kont bankowych Polaków - ostrzega zespół CERT Polska. W ten sposób przestępcy dążą do wyłudzenia danych logowania klientów banków i jednorazowych kodów autoryzacyjnych, a w rezultacie do kradzieży pieniędzy z kont.

Read more...

Dobrý deň! Akú pomoc potrebujete? Môže byť Mohol by som vám pomôcť. Buďte konkrétny. Bye!

Chcem navrhnúť účinníka meter, ale nemám referencie, môžete poslať nejaké zdroje DIY pre mňa. Ďakujem.

Tam sú niektoré SAD na základe návrhov pre napájanie metrov a ako na AnalogDevices webe, účinník je jedna z vecí, prihlásené do merače výkonu v týchto dňoch

Ahoj som vyvinul pred časom DSP na meter. Tento prístroj Zariadenie pracuje v mono a trifasic systémov. Použil som TMS320F240 digitálny signálový procesor od Texas Instruments. Merač dať, v reálnom čase, táto elektrická parametra: RMS hodnotu napätia a prúdu, činného a jalového výkonu, činnej a jalovej energie (spotreby a výroby) a účinník. Tento softvér bol založený v jednotlivých algoritmu. Ak máte radi pošlem poštou niektoré odkazy, ktoré vám pomôžu s vaším projektom. Existujú aj iné riešenia, ako je pevná funkcie zariadenia pre Exempla podľa Analog Devices, Amtel, Cirrus Logic, atď .. Ale myslím si, že softvér na zariadení, poskytne oveľa viac funkcií a vývoj ... Vykonajte vyhľadávanie v tomto diskusné fórum nájdete niektoré užitočné informácie: úsmevom:) S pozdravom Pendragon

Ahoj, chcem dať účinníka ako vstup do mikrokontroléru AT89S52, alebo môžem použiť iný mikrokontrolér. Ako môžem dať tento účinník ako vstup. Účinník sa mení plynule (normálne AC signál). Každý, kto pomoc v tejto hre ocení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back