Kde si môžem nastaviť dĺžku referenčné roviny v Sonnet?

L

lqo2

Guest
Ahoj, ja som sa pomocou Sonnet navrhnúť cievky a dostal túto chybovú správu, keď som simulovať induktor. Sonet Chyba EG2350: Nelegálne konfigurácie obvodu. Meno súboru: test_ind_ind_Sonnet EM.son hornej referenčnej rovine musí byť viac než 3 články dlho. A ja neviem, kde by som mohol upraviť dĺžku referenčnú rovinu. Dúfam, že niekto mi môže pomôcť vyriešiť tento problém. Ďakujem moc! YFL

U vidieť veľkosť bunky kalkulátora v dialógovom okne Sonnet na riešenie tohto problému

Všeobecne platí, že musíte dávať pozor na používanie krátkych rovín v Sonnet. K dispozícii je aj sekcia v manuáli varovaním o tom. V Sonnet, nemusíte nastaviť referenčnú rovinu získať presné výsledky. Ste nastavenie krátke referenčné rovinou zámerne, alebo ste len robí to preto, že si myslel, že si mal?

Nastavte si svoje referenčné roviny v obvode-> Ref. lietadla / Cal dĺžka. Prečítajte si kapitoly 7 a 8 v užívateľskej príručke (Pomocník-> manuály). Môžete tiež príspevok v Sonnet forum ( www.sonnetsoftware.com ) pre rýchle odpovede od odborníkov, ktorí sledujú Sonnet tohto fóra (okrem odborníkov na tomto fóre, samozrejme!).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back