Kde nájsť kyselinám podklad EPsr = 40 alebo EPsr = 50?

Dobrý deň, čítal som túto tému a otázky, a čudujem sa, prečo potrebujete tak vysokú ESP pre anténu?. Ak urobíte anténa s materiálom, ktorý nebude žiariť!. Jedna anténa s keramickým materiálom bude pôsobiť ako ladený rezonátor (pre filter alebo niečo také), ide o

Dobrý deň, [quote = dowjones] Dobrý deň, čítal som túto tému a otázky, a čudujem sa, prečo potrebujete tak vysokú ESP pre anténu?. Ak urobíte anténa s materiálom, ktorý nebude žiariť!. Jedna anténa s keramickým materiálom bude pôsobiť ako ladený rezonátor (pre filter alebo niečo také), ide o [/quote] Je pravda, že šírka pásma anténa klesá s rastom EPS substrátu (žiadne anténa je rezonátor). Ale aj pri veľmi vysokej EPS to bude tak ako tak chladič, ale jeho účinnosť bude nízka. Sú kompromisy medzi veľkosťou šírkou pásma účinnosti. Pozri tému o malé antény v tomto fóre. S pozdravom Z

pre antény opravy mikropáskových platí: Jednoducho písomné pásma ~ (1/Radiation Q) ~ (epsr / h), h je výška substrátu

Myslím, že ste na mysli: ~ pásma (1/Radiation Q) ~ 1 / (epsr / h)

Ahoj Zorro, jej skutočný, bude vyžarovať, ako aj štruktúra bude robiť (aj kábel, ak ste dont myseľ 80-90dB tienenie). Myslím si, že anténa je zariadenie, predstieral, že vyžarujú tak efektívne, ako posible. Preto, ak používate vysokú EPS (40 v dhgd zmieňuje), budete mať ladený rezonátor s vysokým Q a veľmi malé šírky pásma (niekoľko kHz alebo dokonca nižšia) a veľmi zlé radiačnej účinnosť, pravdepodobne nižšia ako 10dBi. Môj návrh na dghd je, že myslí na ďalšie tyoe antény (dipólu), ak sa zmestí do dostupného objemu ide

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back