Kde môžem získať 10k Ohm termistorov v USA?

O

OuterReach

Guest
Overil som všade a nemôže nájsť termistor. RadioShack nie je na sklade je už, zdá sa, a nemôžem nájsť nikde. Robím teplotný snímač a termistor je potrebné 10k Ohm NTC. Má niekto tušenie, kde by som mohol získať jeden v USA?

Je tu rad katalógu dodávateľov. Aby sme menovali aspoň niektoré: -... Jameco KOM (tam sú nové diely za ceny suplus) - DigiKey KOM - Mouser KOM - Arrow arrownac.com Bohužiaľ, RadioShack predal sám von na spotrebný priemysel.

Vďaka! To veľa pomáha. Neviem, prečo som nemohol nájsť tie, keď som sa pozeral okolo seba. : D

Hm ... Existujú nejaké obchody som si ich z? Neviem, či by som mal objednať cez internet na jednu maličkosť. Bude robiť to 10 krát drahšie, pretože poštovné a balné.

Kde bývate? Fry je elektronika by si to, ale vyzerá to, že nie sú súčasťou skladovanie, rovnako ako oni používajú, aspoň okolo môjho okolia. Majú obchodoch po celom CA a niektorí v AZ, NV, OR, WA, TX, IL, GA a IN. Ak sa nachádzate niekde v S. Kalifornii, alebo okolo SF. Bay area môžem poukázať na niektoré obchody, ktoré môžu vykonávať, inak, internet objednanie je vaša najlepšia voľba.

Myslím si, že internetové stránky hovoril, že to v Thajsku. To je príliš ďaleko.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back