Kde môžem stiahnuť HP HFSS V5.4?

N

neocw

Guest
Do niekto viete o nejakej stránke stiahnuť HP HFSS verzia 5.4? Viem, že je to obselete. Ale musím použiť pre simuláciu anténa použitie perforovaných groung rovine. Žiadne odporúčanie? Zadarmo / share ware? Vďaka.

Jo, ja si to taky ... HFSS 5,6 z Agilent ako Ansoft ... pred Agilent predali HFSS na Ansoft ... / Dan

Je to naopak. HFSS bol od Ansoft a HP použil Ansot kódu s ich logom. Pred niekoľkými rokmi, HP sa rozhodol, že ich verziu HFSS. bd_

[Quote = neocw] robiť niekto viete o nejakej stránke stiahnuť HP HFSS verzia 5.4? Viem, že je to obselete. Ale musím použiť pre simuláciu anténa použitie perforovaných groung rovine. Žiadne odporúčanie? Zadarmo / share ware? Vďaka. [/Quote] Mám to mi stránky nahrať tam

Mám otázku, prečo niekto chce HP hfss WHT môže HP HFSS robiť a Ansoft hfss nemôže thanx

HP HFSS má lepší optimizer algrithmthat môže dosiahnuť cieľ designu, v inom slova, HP pre optimalizáciu konverguje lepšie, než je Ansoft. Linda. [Quote = mkassem] Mám otázku, prečo niekto chce HP hfss WHT môže HP HFSS robiť a Ansoft hfss nemôže dík [/quote]

Nie tak celkom istí, konvergencie problémy, myslím, že by to mohlo byť v prípade konkrétny návrh Linda, ani všeobecný záver. Mimochodom, za súčasného stavu optimalizácie umenia EM je otázkou šťastia ani systematický spôsob, ako zlepšiť vlastnosti. Pre tieto konkrétne programy, ak používate adaptívne tvorba sietí, musíte byť istí, že konvergencia riešenia sa vyskytuje v každej iterácii, ktorá si nemôže byť istý, v priebehu optimalizácie a na výsledok konvergencie môže byť podvod! Ďalej, podľa môjho názoru Linda, HP HFSS trpí pre supid a bording parametrizácie štruktúry koryta nominálnej a rozrušený projektov, pričom Ansoft odviedol skvelú prácu, aby to viac elegantne. FlyHigh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back