Kde môžem príspevok prianie?

O

overmind

Guest
Ahoj všetci .. im v súčasnej dobe na tomto fóre nový a veľmi sa mi to páči. má veľa užitočných vecí, určite mi pomôže .. dobrí ľudia tu mi povedať, prečo nemôžete vidím žiadosť fórum? Hľadal som na celom tomto fóre, ale moje úsilie je zbytočné, pretože som ešte cant nájsť žiadosti forum .. Prosím, pomôžte a viac sily pre všetky u.. vďaka.

Môžete mi povedať, čo chcete robiť ..? Preto skutočne potrebujú žiadosti forum ..?

som hľadal ebook "Embedded C Programovanie a Microchip PIC" od Barnett a mods, že by som mala miesto v žiadosti fóra, ale nemôžem nájsť ... please help

takže budete musieť písať svoje želanie tu: EDA E-Book, články a špecifikácie Žiadosti a ya, napíšte vlastný názov knihy, meno autora a vydanie (ak viete, )...: D ďakujem

Ahoj .. Vďaka za odpoveď .. H_D_R ive Lokalizovanie tejto stránky nespočetnekrát, ale nemôžem nájsť "EDA E-knihy, články a Špecifikácia požiadaviek", že jednoducho nie je na hlavnej stránke .. Môžete mi povedať, prečo? vďaka ..

Ahoj .. je tam len jeden sub-fórum v teórii EDA .. To je základné elektronické otázky .. nič viac .. a ja som hľadal toto fórum a sú tu aj ďalších ľudí, ktorí zdieľajú moje pocity. Tiež nemôžete nájsť EDA E-knihy, články a Špecifikácia požiadaviek. please help ..

[Quote = Overmind] hi .. je tam len jeden sub-fórum v teórii EDA .. To je základné elektronické otázky .. nič viac .. a ja som hľadal toto fórum a sú tu aj ďalších ľudí, ktorí zdieľajú moje pocity. Tiež nemôžete nájsť EDA E-knihy, články a Špecifikácia požiadaviek. Prosím, pomôžte .. [/quote] RU budeš naštvaný .. Nemôžete sa pozerať ďalej, že čiastkové forum .. čo je tam .. musíte odoslať nové vlákno v tom, že čiastkové index .. : Idea:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back