Kde kúpiť EVB na ATMEL 89C51/52

L

leileicats

Guest
Ahoj, keď chcem kúpiť hodnotiaca komisia na základe ATMEL 89C51 alebo C52, kde by som mohol objednať, a som v Kanade, Ontario. Sezóna si vybrať ATMEL, je preto, že som kábel ISP, ktoré by mohli byť použité na stiahnutie programu. Môj projekt je veľmi jednoduchá, stačí zbierať údaje o teplote a zobrazí na LCD displeji. Máte ďalšie odporúčané Micro-Controller, hodnotiacej komisie, ktorý je tiež ľahko používať a ladenie. Kábel ISP nemožno použiť na ladenie on-line a nastavte breakpoint. Je to na hovno!

Pre aplikácie, ako je vaša, ja by som ísť na PICAXE mikrokontrolér, pretože sú oveľa jednoduchšie program (jednoduchý dialekt BASIC) a môžete programov priamo zo sériového portu .. Z PICAXE rodiny PICAXE-18x je dobrým kandidátom pre túto prácu .. V Kanade sa môžete dostať je z Napríklad Technologirs HVW .. http://www.hvwtech.com/ Manuály môžete downloadd z: www.rev-ed.co.uk/docs/picaxe_manual1.pdf www. rev-ed.co.uk/docs/picaxe_manual2.pdf www.rev-ed.co.uk/docs/picaxe_manual3.pdf a dramaturgička z: / www.rev-ed.co.uk/picaxe/software.htm len stráviť 10 minút prejsť manuály (s príkladmi), a ak sa vám nepáči, je - kvapka, ale všetko dohromady to môže byť veľmi zaujímavá alternatíva .. S pozdravom, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back