Kariéra v strojárstve po 40

P

Puppet1

Guest
Dobrý deň, som zapojený do analógového / zmiešaných signálov a RFIC design a som premýšľal, či sa jedná o druh práce, kde si môžete kariéru potom, čo bol 35-40 roky starý. Je tam veľa ľudí v tomto veku stále ešte robí design? Alebo sú manažéri, ktorí si občas designu, takže nechápem prepustení? Do veľa ľudí opúšťa po tomto veku (40) a ísť do niečoho iného než technika? Ľudia si MBA a stal manažérov? Má priemyslu, ako je najať bez manželstvo mladých ľudí? Prosím, dajte mi vedieť vaše myšlienky.

No, ja som 54, len si najal do novej pozície hardware inžinierstva. Mali ďalšie 2 ponúka v poslednom mesiaci. V skutočnosti ľudia nechcú vedieť, koľko mi je i napriek skutočnosti, že som si hlavu šedivých vlasov! Ak môžete robiť prácu dostanete ponuku, aspoň to je moja skúsenosť. Aj technický riaditeľ správa je dobre posledných 40, jeden z mojich kolegov je 46 a tvorí ju našli niekoľko ďalších vysokých konštruktérmi zvyknutý vidieť 40 znovu, iné možno 50. Pred pätnástimi rokmi Agis bol oveľa horší ako tí je teraz. John

No ja mám strach o stave polovodičového priemyslu, ktorá je v skutočnosti, že

Viem, ako v tomto veku sú plne techncial osoba a druhá je technický riaditeľ a asi 20 inžinierov pracuje pod jeho vedením khouly

záleží na tom, čo chcete robiť ... Viem, že niektorí ľudia, ktorí nechcú pracovať a technických už ísť na vedúce pozície ... proste cítiť pohodlne tak .... existujú ľudia, ktorí sú manažéri, ale zapojiť sa čas od času sa ich dizajn tímy ... osviežiť ich myseľ ... sú inžinieri po tom všetkom ... na druhú stranu, môžete si byť vždy jeden z "Zamestnanci" ... tak dlho, ako môžete získať prácu ... alebo len v oddelení výskumu a vývoja napr výskum na vysokých školách alebo ... atď Jedná sa o všetky technické i

40 + rokov starý analog / RF ... Designer má obrovské množstvo skúseností. Myslím, že firmy ako oni. Ale počul som o niektorých 60-70 rokov peolpe, ktorí sú stále v tomto odvetví :) (jeden z nich viac ako 10 návrhov GHz okruhov, mikropáskové antény bez znalosti počítačovej simulácie, a mnohokrát jeho riešenie je lepšie ako na mladých ľudí " s optimalizáciou nástroje, simulátory, atď)

veľa starších skúsených ľudí vo výkonovej elektronike v Kanade. znalosti sú veľmi cenné. stále ľudia, pobyt v dizajne posledných 40 istý, ale väčšinou ako vedúci technickej role, nie ten vlastne robí prácu. len uistite sa, že včely robotnice zostať na trati a pomôcť pri riešení technického problému. tiež definovať architektúra a požiadavky na systémovej úrovni ... Mr.Cool

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back