Kaiser okienko

C

ColdFire

Guest
Ahoj všetci,

Môže mi niekto vysvetliť, čo je Kaiser okienko robí v dizajne filter SAD?Som stále na nové SAD, a SAD filtre, dúfam, niekto môže priamo ma.Ďakujeme vám.

Pozdravy

Všetky tieto okná vo FIR filtre znížiť amplitúdu signálov v pásme zastaviť a širšie prenosové pásmo.

Tieto okná funkcie boli po prvýkrát použité pred 70 rokmi v Phased Array antény.Uhol antény vzor je podobná frekvencie vo filtra FIR.

Funkcia Kaiser okná sa používajú na konverziu (skrátiť) nekonečnú impulzný respones ideálnych filtrov na konečný respones (približné ideálne respones) a znížiť Gibbs jav priamych truncation (obdĺžnikové okno).

Kaiser okno sa používa na zníženie vedľajších lalokov v filtrácie signálu a banky filtrov.

ColdFire,
Všetky okná úlohy patrí kompromis medzi strmosti prechodu regióne (oblasť medzi passband a stopband) a sidelobe veľkosti.Je to ako žmýkanie balónom, ostrejší prechod regióne, tým vyššia sidelobe amplitúdy.Okná Kaiser obsahuje parameter, ktorý návrhár môže točiť na dosiahnutie rozumnej complimise ostrosť prechodu medzi kapely a sidelobe veľkosti.Okná Kaiser je založený na pretiahnutý hyperboloid funkcie.
Pozdravy,
Kráľ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back