kadencia - Virtuoso Schematické Composer - flip tranzistor

G

guerreiro

Guest
Dobrý deň. Ja som nový na použitie Cadence je Virtuoso Schéma skladateľ a potreboval by som vedieť, ako hodiť tranzistor. Je tu niekto, kto vie, ako na to? Je možné to urobiť s PRIMLIB tranzistormi alebo je potrebné vytvoriť nový symbol? Vďaka

Dobrý deň! keď napríklad tranzistor, než dáte ho na mieste, môžete vidieť zrkadlo tlačidlo / funkcie vyskúšať. - Al

Ak pridáte novú inštanciu alebo presunúť Napríklad, tam je "vedľajšie cesty" a "dolu hlavou" na možnosti forme, to je ono. Ak je forma voľby nezobrazí, môžete stlačiť.

Vyberte zariadenie a presuňte ho ... zatiaľ čo vy sa pohybujete to, kliknite pravým tlačidlom myši otáčať.

Ahoj ... Jednoducho označte tranzistor / zariadení, potom použite klávesovú skratku ----> shift + m pohybovať tranzistora, potom Shift + R na flip to ..

Pri kopírovaní inštancie, zadajte F3 potom vyberiete otočiť to.

V pridať inštancie prehliadača, ktorý je možné otočiť alebo prevrátiť inštancie (bok alebo hore nohami), kliknutím na tlačidlo Otočiť, do strany a hore nohami tlačidiel v okne pred umiestnením.

Presunúť alebo Kopírovať, F3 vyskočí vám modálne okno s prevrátenia / otočenie možnosti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back