kadencia otázky týkajúce sa analogLib

N

nijMcnij

Guest
Ahoj všetkým, som bol požiadaný, aby použitie kus # $% Design Kit (AMI 1,5 um), sada nemá schematické značky, alebo dokonca usporiadanie primitív. Moja otázka znie takto, chcem používať analogLib symboly v schéme vstup, takže som sa zaradiť AMI modelu súbory v "Model" oblasť zariadenie od analogLib. Skúšal som to niekoľkokrát, ale nemohol uspieť, môže niekto pomôcť v tejto veci.

Môžete použiť NCSU design kit, môžete si stiahnuť aj tento UES. Okrem toho, analogLib je pripravený na použitie po úspešnej inštalácii kadencie.

Ďakujeme lghhust myslíš použitie postupu podľa AMI NCSU kit, alebo čo vlastne? Viem, že analoglib je pripravený na použitie ihneď kadencie. to, čo som mal na mysli, ak je u použitie nejaký symbol pre analogLib (napr. kondenzátor SPP) a otvorte vlastnosti, ktoré SPP nájdete pole s názvom "Model". Môžete použiť pole pre odkaz SPP symbol súbor modelu z iného designu kit? vďaka

Yes.that je len symbol, je to parameter, ktoré si sami určíte proces súbor, napríklad súbor procesov Simca.

Tring čo urobiť, je veľmi zlý analoglib nemusí modelu súborov použiť eliments ako to je pracovať s oboma analoglib a výstroj si atach kit Keď vytvoríte znovu analoglib knižnice je knižnica, ktorá je downloded s kadenciou Nemá to nič spoločné s rozloženom stave v zlievarni

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back